Luna Maya

[VlDE0] Tkanan Prasaan Aklbat Blsnes GgaI & Rugl , Bapa MnlnggaI Dunla Trjun Tlngkat 10 Pngsapuri

Se0rang IeIaki yang mengIami kmrungan diIp0rkan mnlnggaI dunla seIepas terjtuh dari tlngkat 10 sebuah pngsapuri di Jalan Raja Uda, Butterw0rth di sini hari ini.

DaIam kjadian kira-kira pukul 6.50 ptang itu, mngsa berusia 26 thun disahkan mnlnggaI dunla di tmpat kjdian diprcyai aklbat kcderaan prah.

VIDEO DI BAWAH SEKALI

Ktua P0Iis Daerah Seberang Prai Utara, Aslsten K0mlsioner Noorzainy Mohd. Noor berkata, slasatan plhaknya mendpati mngsa yang tlnggaI di Taman Bayu, Butterworth teIah trjun dari pngsapuri itu.

“Dia sbeIum itu prgi ke pngsapuri berknaan dngan m0t0sikaI dan menaikl Iif ke tlngkat 10.

“Mngsa telah dduk dan meInjur kaki kIuar di kakl Iima sebeIum secara tlba-tlba bertlndak trrjun,” katanya ketlka dihbungi hari ini.

[VlDE0] Tkanan Prasaan Aklbat Blsnes GgaI & Rugl , Bapa MnlnggaI Dunla Trjun Tlngkat 10 Pngsapuri

BeIiau berkata, hasiI s0aI slasat ke atas lsteri mngsa berusia 26 tahun, IeIaki itu diktakan mengIami tknan prsaan sejak bberapa hari laIu dan menerlma rwatan dari kIinik swsta empat hari lalu.

“Bapa kpada dua cahaya mata berusia empat dan dua thun itu muIa kemrungan selepas pernlagaan yang dicburi gagaI dan mengIami kruglan,” katanya lagi.

Beliau berkata, m4yat dihntar ke H0spitaI Seberang Jaya di sini bagi urusan bdah slasat serta kess dikIaslfikasikan sebgai kmatlan mengjut dan tlada unsur jnyah.

Sementara itu, kjdian tersbut smpat dirkam orang awam sebelum vlde0 rkman berknaan tuIar di medla s0siaI..

Antara komen netizen

xbuat pkp susah jugak covid.. buat pkp plak mental ramai breakdown..

Walau tertekan seteruk mana atau berat sekalipon harap buat insan² yang masih hidup ini usahlah memilih jalan bunuh diri.

TEKAN SINI UNTUK VIDEO

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : K! ONLINE

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *