Luna Maya

“Saya memang harapkan viral…”-Kak KM sengaja buat konten ‘panas’ demi bisnes

Berhubung video tular memaparkan aksi menayang dan menepuk punggung, usahawan sensasi Datuk Seri Vida mengakui tiada niat untuk mengundang kontroversi sehingga mendapat kecaman netizen.

Menurut laporan Kosmo! Online, Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman berkata, dia mempunyai pilihan untuk menayang ‘aset’ walaupun usianya semakin lanjut.

TONTON RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”

Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”

Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”

“Ada duit tak guna kalau kendur sini sana. Saya bukan jahil tentang agama tapi tolonglah jangan pandang negatif sahaja. Sikit-sikit nak kecam saya.

“Bergurau dengan rakan-rakan sahaja bukannya saya berjoget terkinja-kinja pun. Ada orang beri nasihat, saya terima dan kita belajar sama-sama kesilapan yang telah terjadi,” kongsinya.

Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”Aksi tak senonoh, Vida perjelas – “Itu cara saya tayang kekayaan aset selain duit”

Terdahulu, pengasas jamu Liana Rosli atau popula dipanggil sebagai Kak KM memuat naik video berkenaan di laman Instagram memaparkan aksinya menepuk punggung Vida selain Ifa Raziah dan Cheta Pot Pet.

Difahamkan, mereka berkumpul selepas sidang media bagi mempromosikan Karnival Usahawan Negara yang akan diadakan tidak lama lagi.

Nama usahawan jamu sensasi, Kak KM rasanya tidak perlu dikenalkan lagi kerana setiap gambar atau video yang dikongsikan olehnya sering dikecam orang ramai.

Jadi, tidak hairanlah sekiranya anak kepada pelakon veteran, Normah Damanhuri dilihat ‘kebal’ dengan kecaman ramai seperti baru-baru ini aksi menampar punggung bersama beberapa usahawan selebriti lain.

Terbaru, Kak KM atau nama sebenarnya Liana Rosli memberitahu dirinya sengaja membuat konten yang aneh dan ‘panas’ sehingga mengundang kecam warganet.

“Pertama kali, alhamdulillah kerana setiap kali saya berkongsi pasti akan menarik perhatian netizen.

“Dan, saya memang mengharapkan viral,”katanya.

Jelas Kak KM, konten yang dilakukan olehnya itu hanyalah demi menarik perhatian ramai dan ia merupakan petanda positif terhadap perniagaan yang diusahakannya selama ini.

“Apabila viral, ia menandakan produk laku kerana orang akan mengambil peduli mengenai diri saya seperti aktiviti yang dilakukan dan apa yang dijual.

“Sebenarnya perkara-perkara viral yang saya buat ini  merupakan suatu perkara positif untuk perniagaan saya,”ujar Kak KM.

Mengulas lanjut, Kak KM mengakui dirinya hanyalah seorang manusia biasa yang tidak terlepas daripada melakukan kesilapan.

Tonton Video:

Sumber: OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *