Luna Maya

“Dia pon nak cari rezeki juga” Temubual terganggu bunyi hon jual roti, Tapi tindakan lelaki baju kuning ini jadi bualan

Bagi individu yang pernah membuat liputan secara ‘live’ pasti sudah terbiasa dengan cabaran luar yang adakalanya menyukarkan tugas mereka.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Bukan sahaja disebabkan oleh faktor cuaca, tetapi juga keadaan sekeliling sehingga tugasan tergendala ataupun terganggu.

Dalam video berdurasi 15 saat itu menyaksikan detik apabila temubual wartawan terganggu disebabkan bunyi hon peniaga roti di sebuah kawasan rumah flat.

“Kenapa dia pula yg kena senyap?”

Situasi tak disengajakan itu bagaimanapun menjadi perbualan dalam kalangan warganet apabila seorang lelaki berbaju kuning yang berdiri di sebelah Hannah Yeoh meminta agar peniaga itu senyap.

Sementara, individu yang ditemu bual hanya tersenyum dan kekal tenang berdepan kejadian tersebut.

“Aney boleh buat aduan tu. “Menghalang saya semasa menjalankan perniagaan..” Hahaha.. org nak berniaga pun kena marah..” – Que

“Mesti baju kunin tu dpt byran yg lumayan…kaw kawjilataan nye …..itu aneyy mau cari makan la,,knpe suruh senyap..bugima la baju kunin ni..” – Nurhairul

“bila dah teruk kene kecam nnti ni, esok lusa keluar la sesi beli roti smbil bergmbar ngn aney ni.. politikus mondok.. harktuihh!” – Ayahde

“steady aney peduli kan mereka kerja seperti biasa kerna ada janda yg perlu dihalal kan” – Haffandi

Antara reaksi netizen yg lain:

Tonton Video : SILA KLIK DI SINI

SUmber Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *