Luna Maya

Gadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn Keluarga

Kunci Pintu Dan Bersalin, Gadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya

INDONESIA – Seorang gadis ditemui meninggal dunia bersama bayi yang baru sahaja dilahirkan di dalam bilik tidurnya, lapor suara malang.

Dilaporkan, mangsa 17 tahun yang berasal dari Desa Karangharjo Kecamatan Glenmore Kabupaten Bayuwangi Jawa Timur (Jatim) telah meninggal dunia setelah melahirkan seorang bayi pada Rabu (31/8/2022).

Peristiwa ini memberi tamparan hebat buat Iin Tisyani (39), ibu dari IZ. Sebab dalam waktu yang sama, dia harus menerima hakikat bahawa dia telah kehilangan anak dan cucunya.

Gadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn KeluargaGadis 17 Tahun Ditemui Mati Bersama Bayinya Gara² Malu Berhadapan Dgn Keluarga

“Bagi kejadian ini, semua keluarga bersetuju menerima dan tidak mendakwa secara jenayah yang disaksikan oleh ketua kampung Karangharjo, serta dinyatakan dalam bentuk kenyataan,” jelasnya.

Agus menambah, mangsa dan bayi lelaki yang ditemui mati di dalam bilik itu segera dikebumikan pada Rabu (31/8/2022) di TPU berhampiran.

“Keluarga telah meredai dan menerima kejadian itu sebagai musibah dan enggan melakukan bedah siasat dengan membuat kenyataan daripada keluarga,” katanya lagi.

Sumber : Suaramalang.id

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *