Luna Maya

Video: “Kau Pergi Jua..” Setelah 2kali ditidurkan, lstri hamil 6 bulan dijemput ilahi bersama anak dalam kandungan

Saban hari seorang demi seorang telah tewas angkara pndemik C0VlD19 dan kebeIakangan ini juga banyak berita ibu yang sedang mengndung telah didapati p0sitif C0VlD 19 terk0rban bersama bay1 yang dikndung malah ada yang ‘prgi’ selepas seIamat keIuarkan bay1nya.

Seperti kisah pilu yang berlaku kepada Encik Firdaus, pemilik War0ng Kopi Manggis Road , isterinya yang hamiI 6 bulan telah terk0rban bersama bay1 dalam kndungannya.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Arwh isterinya iaitu Herni Yusnilah di khabarkan telah posltif covid pada akhlr Julai yang lalu. Apa yang lebih memiIukan selepas dua kali di ‘tldurkan’ akhlrnya beliau dijmput llahi bersama-sama bay1 Ielaki dalam kndungannya.

Sebelum ini arwh amat mena.ntikan zuriat Ielaki berikutan anak sulung arwh adalah perempuan. Namun anak yang ditu.nggu tnggu oleh pasangan ini tldak dapat di seIamatkan.

Rata rata kenalan suami dan arwh amat terkjut dengan berita yang mendu kacita kan itu. Arwh Herni di slfatkan seorang sahabat dan kenalan yang sangat baik sepanjang hyatnya.

Tonton Video KLIK SINI

Salam tkziah. InsyaAllah syahld buatmu duhai ibu. Moga syurga milikmu. Semoga suami dan anknya ku.at dan tbah dengan uj1an ini. Al fatihah.

Sumber: dbongkar.com, mr&co, amal team melaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *