Luna Maya

“Sy minta maaf..” Rupanya Ini Tindakkan yg Dikenakan Slps Kak KM Disiasat SKMM Lebih Tiga Jam

“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM

Tular video aksi tepuk punggung melibatkan empat empat usahawan baru-baru ini, usahawan sensasi, Kak KM memberitahu dia sudah dipanggil oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) Rabu lalu.

Memetik mStar Online, Kak KM berkata dia memberi keterangan selama lebih kurang tiga jam dan dia memberikan kerjasama yang baik.

“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM

“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM“Saya Tak Tahu Pula Aksi Tepuk Punggvng Salah”- Ini Janji Kak KM Selepas Dipanggil SKMM

Saya juga akan lebih berhati-hati untuk memuat naik sebarang perkongsian di media sosial.

“Ramai yang tidak puas hati dengan video tersebut. Saya dengan rendah hati memohon maaf atas kesilapan yang telah berlaku,” katanya.

Memetik laporan Astro Gempak, Kak KM berkata dia memang sengaja berbuat demikian untuk menarik perhatian netizen.

“Pertama sekali, alhamdulillah sebab tular. Setiap apa yang saya buat mesti akan tarik perhatian netizen dan saya mengharapkan viral.

“Bila viral, menandakan produk saya laku kerana orang akan stalk saya dan ambil tahu apa saya buat, apa saya makan dan apa saya jual.

Sebenarnya perkara-perkara viral yang saya buat ini sesuatu yang positif untuk perniagaan saya,” katanya.

Dalam pada itu, Kak KM mengaku dirinya juga manusia biasa yang pasti akan melakukan kesilapan namun dia tetap meletakkan keluarga sebagai keutamaan.

“Ye la, takkan dalam hidup ni kita asyik nak buat benda jahat je kan. Bila soal keluarga saya akan sentiasa utamakan.

“Saya dan adik-beradik sangat rapat dan kami akan sedaya-upaya untuk bahagiakan mak saya, contohnya hari tu dah beli rumah dan kali ini akan ada lagi suprise untuk mak,” katanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *