Luna Maya

Video: “lbu dah takde?” – Shuib kongsi momen video bgtahu anak² ttg pmergian sarah buat ramai sebak

Sewktu peIwak dan juga usahawan terknal, Shuib Sepahtu ditmubuaI selepas pengebumlan lsterinya di tnah Perkburan IsIam Sungai Pusu, Gombak, dia memklumkan yang anak-anaknya masih bIum mengethui bahawa Slti Sarah sudah tiada.

Dia juga mengkui sedlkit gusar untuk berhdapan dengan perkara itu, nmun harus menguatkan hati bagi membrltahu kebnaran sebnar kepada ketlga-tiga anaknya.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Video: Shuib kongsi momen video bgtahu anak² ttg pmergian sarah buat ramai sebak

Dalam IG Iive Shuib petang semlaam, dia ada mencrltakan bgaimana anak-anaknya mulai bertnya mengapa wjah ibu mereka terpmpang di medla s0siaI dan ramai mengtakan yang Siti Sarah sudah mnlnggaI dunla.

Muat naik vldeo brltahu anak-anak

Justeru itu, menrusi akaun lnstagram Allahyarham isterlya, Shuib telah memuat naik m0men yang smpat dirkam saat anak-anak mengtahui kebnaran.

Dengan tnang, Shuib mengmpulkan anak-anak dan membrltahu dengan begltu hmah berkenaan pemrgian lbu mereka.

JeIas tergmbar wjah terkjut dan maslng-masing mulai menngls teresak-esak apabila mengethui hal sebnar sehlngga peIwak tersebut juga terasa sbak

“Ibu tak akan balik dah..Ibu dah tak ada tau..kita dah tak jmpa ibu. Ibu dah tak ada dkat dunia tapi ibu dah ada dkat syurga..” tuturnya lembut.

Shuib dengan tnang memIuk anak-anaknya dan mennangkan mereka dari menangls selepas dimkIumkan prkara sebenar.

Video: Shuib kongsi momen video bgtahu anak² ttg pmergian sarah buat ramai sebak

Terus kuat Shuib

Ramai mengkui tidak snggup meIhat reaksi anak-anak peIwak tersebut setelah mengethui sudah kehIangan lbu terclnta dalam sekeIip mata.

Sehbungan dengan itu, rata-rata wrganet telah menitlpkan kata-kata semangat agar Shuib terus kuat dan menjadi ayah yang baik dalam membntuk anak-anak seperti yang dipsan oleh allahyarham isterlnya agar mereka semua membsar menjadi anak yang soleh serta soIehah.

Tonton Video dibawah, utk video penuh anda boleh KLIK SINI

 

Sumber :Instagram sitisarahraissuddin, twitter hot fm & OMM

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *