Luna Maya

“Saya Dah Penat Sangat..” Setelah hampir setahun kawen dgn jejaka Sweden, Sharifah Sakinah beritahu ini

Umvm men.getahui, pelak0n berbakat besar, Sharifah Sakinah mendiri kan rumah tangga kedua.nya bersama jejaka Sw3den iaitu Michael.Hansen.

Terbaharu, pelak0n berusia 33 tahun itu mendedahkan mereka ber.dua masih belum mempunyai perancangan untuk mendapat.kan cahaya mata dalam masa terdekat. Sakinah berkata, dia mengambil keputusan untuk tidak merancang hamil lagi memandang.kan suaminya kini sudah tua.

“Orang di sana tak ma.cam kita. Mereka tak tanya pun bila nak dapat cucu. Di sana tak, tak ada tanya semua itu. Mereka macam biasa sahaja. Kadang kadang ber.cakap atau tidak,”jelas ibu kepada seorang anak perempuan, Anais Adha,5.

“Saya rasa perlu menikmati masa sekarang ini dan kurang.kan fikir masa depan dan masa lalu. Saya dah penat.”

“Walau pun saya ‘dr4ma’, tapi dalam kepala saya tak pun sebenar.nya. Kalau tak, saya layan netizen dan hidup menjadi sedih. Saya hanya mahu begitu dalam hidup. Saya bersyukur dengan apa yang saya ada sekarang walaupun jauh.” luahnya.

Selain itu, Sakinah menafikan d4kwaan ramai yang mengata.kan dirinya mengambil keputusan mengikut suaminya tinggal di Sweden bagi melari.kan diri daripada k3caman n3tizen Malaysia.

“Kalau kamu rasa netizen mem.beri masalah dalam hidup, jangan main m3dia s0sial. Bagi saya netizen tak beri langsung perkara itu. Kadang-kadang saya baca k0men yang melampau, tapi itu adalah risik0 kita. Kalau tak nak (kecam), jangan p0st,” katanya lagi.

Sumber: HMETR0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *