Luna Maya

Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat

K3mati@n yang indah sememangnya diinginkan oleh setiap yang mengaku beriman kepada Allah SWT. Sepertimana k3m@tian yang berlaku terhadap seorang imam masjid di Thailand dipercayai telah m3ningg@l dunia ketika mengimamkan solat di masjid di Nakhon Si Thammarat.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Menerusi video yang dimuatnaik oleh Ustaz Hanafi di Facebook, imam tersebut dilihat rebah ketika mengimamkan solat Jumaat pada 19 Mac lalu.

Pemergian imam itu juga dikongsikan menerusi Facebook Majlis Agama Islam Wilayah Nakhon Si Thammarat.

Menurut kiriman tersebut, Allahyarham yang dikenali sebagai Imam Haji Hashim juga merupakan Timbalan Ketua Majlis Agama Islam itu. Pun begitu, punca k3m@tiannya tidak diketahui.

Ramai yang ‘cemburu’ dengan k3m@tian tersebut dan juga mendoakan agar Allahyarham ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang soleh.

Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat Video: Pemergian Yg lndah Dan Dicemburui Ketika Mengimamkan SoIat Jumaat

Tonton video di bawah :

 

Apa pendapat anda? Sila kongsikan di bahagian komen.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya. Anda Juga Boleh Membaca Artikel Menarik Di Bawah

Sumber video: One News Channel Youtube

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *