Luna Maya

“Rasa Nyaman..” MengakuBercinta Dgn Remaja 14 Tahun, Pelakon Popular 32 Tahun Buat Netizen Rasa Jijik

Pada tahun 2019, seorang pelakon ini telah ditangkap kerana memalsukan sijil nikah dan kali ini, namanya sekali lagi menjadi bualan ramai apabila mengakui bercinta dengan gadis muda.

RAKAMAN VIDEO YG MEMBUATKAN NETIZEN JIJIK ADA DI BAWAH SEKALI

Difahamkan, pelakon popular Indonesia yang dikenali sebagai Kriss Hatta itu menjalinkan hubungan dengan seorang gadis, dimana 20 tahun lagi muda darinya.

Masyarakat berasa bertambah berang kerana hal ini diakui sendiri oleh pelakon lelaki itu secara terbuka berkenaan dengan gadis 14 tahun, sedangkan dirinya sudah berusia 32 tahun.

“Nyaman bersama anak beza 20 tahun. Orangnya baik, lebih sabar menghadapi saya yang dominon.”

Dalam pada itu, Kriss Hatta turut berkata hubungan yang dijalinkan itu telah mendapat restu ibu dan bapa remaja tersebut, tetapi enggan mendedahkan identiti teman wanita.

Kriss Hatta hanya menyebut gadis tersebut adalah pelakon remaja baharu dan akan menikahinya setelah dia tamat sekolah menengah.

Pengakuan yang dilakukan telah mendatangkan rasa kurang senang daripada para netizen, malah ada melabelnya sebagai pedofil (lelaki yang suka kanak-kanak) dan meminta agar pelakon lelaki tersebut mengakhiri hubungan mereka.

Tonton Video : SILA KLIK DI SINI

Sumber BN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *