Luna Maya

Video: Beberapa Jam Sblm AjaI, Aksi Lelaki Tunai Solat Waktu Tenat Undang Sebak Orang Ramai

Menunaikan solat adalah merupakan kewajipan untuk semua orang yang beragama Islam. Malah dalam apa jua keadaan, setiap individu perlu menjalankan perintah Allah S.W.T itu kecuali jika berstatus kurang siuman atau tidak sedarkan diri.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Menerusi satu perkongsian video TikTok, seorang lelaki yang sedang terlantar di sebuah pusat perubatan dilihat berusaha sedaya upaya untuk menunaikan rukun Islam kedua itu.

Meskipun dalam keadaan yang agak tenat dan begitu lemah, namun dia tetap cuba untuk menghabiskan rakaat.

Walau bagaimanapun, beberapa jam kemudian lelaki tersebut difahamkan akhirnya menghembuskan nafas yang terakhir selepas sekian lama bertarung dengan sejenis barah.

Dalam pada itu, si isteri turut beberapa kali memuat naik posting mendoakan kesejahteraan suaminya yang baru pergi.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sebak setelah melihat amalan yang dilakukan Allahyarham.

Selain menitipkan doa serta ucapan takziah, ramai juga yang berkesempatan memberi sokongan moral kepada isterinya untuk menghadapi pemergian tersebut.

 

PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan PiIu, Mntua Baca Al-Quran Di Sisi Jnzah Menantu Maut KemaIangan

Secara keseluruhannya, rakaman sedih itu telah meraih lebih 14 juta tontonan.

Tonton Video SILA KLIK SINI

Salam takziah diucapkan buat isteri dan keluarga arwah. Semoga ditempatkan dikalangan orang yang beriman.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya. Anda Juga Boleh Membaca Artikel Menarik Di Bawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *