Luna Maya

Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo

Bagi para wanita, mereka pasti melalui fasa mengidam sepanjang menjalani proses kehamiIan.

Selain makanan, ada juga segelintir individu memilih ‘kebendaan’ sehingga si suami berusaha untuk memenuhi permintaan mereka.

Situasi seperti itu dilalui oleh usahawan produk, Anis Ayuni apabila meminta suaminya Ahmad Wildan untuk membeli sebuah kereta mewah jenis Lamborghini bernilai RM3 juta.

Bagaimanapun, gadis berusia 18 tahun itu memberi alasan ‘licik’ dengan mengatakan bahawa bayi sulung dalam kandungan yang ‘ingin’ memiliki kenderaan tersebut.

Menerusi perkongsian video di platform TikTok, dia yang lebih mesra dipanggil Yunie dilihat berada di pusat jualan kereta bersama suaminya bagi meninjau koleksi kenderaan yang menjadi idaman hati.

Rakaman Video ada di Bawah Sekali

“Dah lama Yunie mengidam nak beli Lamborghini. Tapi bila sampai sana, suami tak setuju nak beli.

Puas Yunie pujuk dan rayu sebab bukan Yunie yang nak, tapi baby yang nak,” tulisnya dalam video berkenaan.

Rakaman video berdurasi seminit 21 saat tersebut memaparkan gadis berasal dari Pasir Mas, Kelantan itu teruja melihat salah satu model Lamborghini berwarna kuning selain cuba sedaya upaya memujuk suaminya yang berusia 19 tahun itu.

Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo

“Nak please, tengok ni. Boleh la, RM3 juta je. B (panggilan suami), baby yang nak. Sampai hati, lambat lagi tahun depan. Bukan mahal pun,” kata Yunie yang mula merajuk.

Gelagat mereka meraih hampir 833,000 tontonan selain lebih 3,500 pelbagai reaksi netizen dengan menyifatkan permintaan Yunie itu seperti bernilai RM3.

Malah, terdapat juga segelintir netizen menegur tindakan itu adalah satu pembaziran selain menasihati agar jangan terlalu menunjuk-nunjuk kemewahan di media sosial.

Lain macam punya mengidam!

Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo

Kesian ‘baby’ kena fitnah

Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo

Tak cukup ke apa yang ada?

Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo

Hati2 tayang semua tu

Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo

Tak payah bebankan suami…

Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo

Mengidam tu kejap je, jangan membazir

Terdahulu pada Februari lalu, pasangan remaja terbabit pernah tular apabila membeli kereta mustang secara tunai pada hari perkahwinan sebagai hadiah di hari bahagia mereka.

Beri Alasan Baby Mengidam, Wanita Merajuk Suami Enggan Layan Beli Kereta Lambo

Tonton Video

Apa pendapat anda? Sila kongsikan di bahagian komen.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya. Anda Juga Boleh Membaca Artikel Menarik Di Bawah

Sumber: NaluriGadis, TikTok @ayunieso24

Leave a Reply

Your email address will not be published.