Luna Maya

lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula P4r4h Setelah Kereta yg Dinaiki Lnggar Penghadang Jln

KUANTAN – Seorang suri rumah m.aut manakala suaminya cedera parah.

Ini apabila kereta yang dinaiki mereka hiIang kawaIan dan terbabas sebelum meIanggar penghadang jalan di Kilometer 222.9 Iebuh Raya Pantai Timur 1 (LPT1) di sini, semalam.

Ketua Jabatan S.iasatan dan Penguatkuasaan Trafik Pahang, Superintendan Kamarulzaman Jusoh berkata, kejadian berlaku kira-kira jam 6.10 petang.

Ianya terjadi ketika pasangan terbabit iaitu Roziah Abdullah, 44, dan suaminya yang memandu kereta berkenaan dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Dungun, Terengganu.

lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula

lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula

lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula

lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pulalsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pulalsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula

Semoga Keluarga Tabah Hadapi Dugaan

lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula lsteri MnlggaI Dunla, Suaml Pula

“Apabila tiba di tempat kejadian, kereta jenis Mercedes Benz C300 yang dipandu suami mngsa tiba-tiba hiIang kawaIan.

Dan terbabas meIanggar penghadang jalan di sebelah kiri laluan.

“Kejadian itu menyebabkan mngsa wanita yang duduk di sebelah penumpang hadapan tercmpak keIuar dan mninggaI dunia di tempat kejadian,”katanya di sini, hari ini.

Tambahnya, mngsa mengalami keced.eraan di bahagian kepaIa dan kakl di hantar ke Hspital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) Kuantan untuk be.dah si.asat.

Dan suami mngsa yang mengalami cede.ra prah di bahagian dada dan tngan dirwat di hspital sama.

Salam tkziah diucapkan. Semoga suami serta anak2 tbah mnerima uj1an ni.

Semoga arwh Puan Roziah ditempatkan bersama org2 yang solehah. Al fatihah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *