IMAM TARAWIH MASJID NABAWI MENINGGAL DUNIA
MADINAH: Imam Masjid al-Qiblatein, di sini, Sheikh Mahmood Khalil al-Qari telah meninggal dunia pada pukul 8 pagi tadi (waktu Arab Saudi).
RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI
Memetik ciapan di Twitter Haramain Sharifain, Allahyarham sebelum ini telah dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU).
Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad.
Amiin Amiin Amiin..
Ucapan Takziah Kematian
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman…. Aaamiin Ya Robbal Aalamiin..
Sheikh Mahmoud was appointed to lead Taraweeh Prayers in Masjid Al Nabawi in the year 1439 (2018)pic.twitter.com/MarDn20xzE
— Haramain Sharifain (@hsharifain) June 25, 2022
Sumber: Instagram @beritaalhijrah
Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.
PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.
Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: