Luna Maya

Wanita terkejut dirakam majikan sendiri yg juga doktor di dalam tandas klinik ketika membuang

Kuala Lumpur: Pembantu am klinik di Melaka berdepan detik hitam dalam hidupnya selepas dirakam majikannya ketika berada di dalam tandas.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Kejadian berlaku awal bulan lalu ketika wanita itu berada di tandas di klinik berkenaan.

Mangsa yang mahu dikenali sebagai Mona, 30-an, berkata, dia hanya menyedari perkara itu selepas ternampak telefon bimbit yang digunakan majikannya yang juga seorang doktor.

“Pada awalnya saya bersetuju kerana tidak mahu memanjangkan kes ini untuk menjaga aib saya, tetapi disebabkan dia memungkiri janji, saya rasa tertipu dan diperdaya dan saya dinasihatkan oleh peguam saya untuk mengambil tindakan undang-undang,” katanya.

Sementara itu Mahmud berkata, pihaknya menerima banyak kes gangguan seksual seperti itu sebelum ini dan menasihatkan pengadu agar membuat laporan polis terlebih dulu.

Katanya dalam kes tertentu ia akan mengakibatkan kerugian kepada mangsa yang mungkin trauma dan tidak lagi boleh bekerja dengan majikan sama.

“Mangsa juga boleh membuat laporan kepada Jabatan Perhubungan Perusahaan (JPP) demi menuntut ganti rugi memandangkan dia tidak boleh lagi bekerja di situ .

“Kes seperti ini boleh disiasat di bawah Seksyen 354 dan Seksyen 509 Kanun Keseksaan kerana kesalahan gangguan seksual dan mengaibkan kehormatan,” katanya.

Antara Komen Netizen :

“Bukan bende lucu yeh nk gelak2. Ni kes serious. Sex predator bersepah2 dkt luar sana. Tak kira apa pangkat pon. Ada yg sengajar rakam sebab nk pow duit. Berhati2 semua” – Ahmad Shukri

“Mula2 taknak buat report polis sbb nk jaga aib dan tak memanjangkan kes..settle cara lain kira dpt duit la kot..tetiba Dr tu mungkir janji…bukti semua dah clear..nasib kau la Nab..” – Sabri

“Gila punya doc..kaum hawa cek balik pakaian anda sebelum kerja dekat premis2 mcm tu..kawasan tertutup lak tu…patient xde ade je akalnye” – Habib

Tonton Video :

Sumber HM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *