Luna Maya

Sanggup Tgl kn lstri Cantlk utk Hidup dgn P0ND4N, Akhirnya Ini yg Berlaku pd Lelaki ini

Seorang lelaki bertekad ceraikan isteri gara-gara mengejar cinta p0ndan dan ia benar-benar terjadi di Ind0nesia.

Menurut laman sesawang Tribunnews.com, lelaki yang bernama Sigit tersebut telah berkahwin dengan seorang wanita asli.

Dan dikurniakan seorang anak kini lebih sanggup untuk menjalinkan hubungan dengan seorang L-gi-biti yang merupakan p0ndan.

Selain itu, mereka berdua telah merancang untuk berkahwin kerana Sigit sudah tak mahu mempunyai anak lagi di masa hadapan.

Tr4nsgender yang dikenali sebagai Stasya itu merupakan seorang Youtuber dan mereka berdua sudah lebih 3 tahun saling mengenali antara satu sama lain.

Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta

Keputusan Sigit menceraikan isterinya itu disebabkan atas pendiriannya untuk tidak mahu memiliki anak lagi dan hanya cukup hanya seorang.

Akhirnya Ini yang Berlaku

Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta

Namun, apa yang mengangumkan adalah bekas isteri Sigit juga sebenarnya berbaik dengan Stasya.

Mereka berdua bagaikan teman rapat malah pernah bercuti dan menghabiskan masa bersama-sama..

Selalu Bergaduh dgn Bekas Isteri

Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta

Malah jika Sigit dan Stasya bergaduh, bekas isterinya jugalah yang memulihkan hubungan mereka berdua.

Bekas Isteri, dan Stasya Adik Beradik

Kejadian ini pelik tapi benar dan tapi tidak mustahil berlaku dalam zaman serba moden ini.

Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta Jantina Bukan Penghalang Cinta

Jadi, benarlah orang kata, cinta itu buta malah mereka berbangga menayang hubungan mereka di hadapan orang ramai walaupun hubungan tersebut songsang.

Nama ini lebih disukai oleh wanita trans rakyat Malaysia berbanding dengan pelbagai istilah penghinaan (iaitu, p0ndan dan bap0k), yang sebelum ini digunakan oleh orang-orang Sarawak apabila merujuk kepada transksksual.

Walaupun begitu, istilah pak nyah kadang-kadang digunakan untuk lelaki trans, dan istilah hibrid mak-pak nyah untuk semua individu transgender.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: KM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *