Luna Maya

“Selepas selar, dia sendiri jumpa sy..” Ifa Raziah bangga Ustazah Asma datang minta maaf

Sebelum ini, tular sebuah video di laman sosial apabila penyanyi sensasi, Ifa Raziah meluahkan rasa sebak dan terharu apabila dia akhirnya berpeluang untuk berjumpa dengan pendakwah terkenal, Ustazah Asma’ Harun telah menjadi bualan netizen.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Mana tidaknya, Ifa memaklumkan dia sudah lama menyimpan hasrat untuk berjumpa dengan Ustazah Asma’ tidak menyangka pihak Dexandra telah merancang untuk melakukan kejutan buat dirinya.

“Seorang pendakwah, ustazah Asma’ Harun datang sendiri berjumpa dengan saya setelah selar saya sebagai seorang wanita istidraj di media sosial. Pendakwah tau yang datang minta maaf,” ujarnya.

Malah, difahamkan juga, pertemuan antara dia dan ustazah Asma’ Harun adalah sesuatu yang tidak dirancang memandangkan mereka berada di sebuah lokasi yang sama pada ketika itu.

Penjelasan yang diberikan oleh Ifa ini turut dimuat naik di laman TikTok oleh seorang pengguna @Miraqalesya@2606 yang tidak berpuas hati dengan jawapan yang diberikan oleh penyanyi yang berusia 47 tahun itu.

Bukan itu sahaja, rata-rata netizen seakan muak dengan sikap sombong yang ditunjukkan oleh Ifa yang sering menimbulkan drama terbaharu yang boleh mengundang kemarahan orang ramai.

Bahkan, majoriti netizen mengatakan niat asal ustazah Asma’ Harun meminta maaf adalah untuk menjernihkan kembali keadaan sebelum ini.

Tonton Video : SILA KLIK DI SINI

Sumber OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *