Luna Maya

(Video)Gara-Gara Men4ri Gel3k Di TikTok, Lelaki M3nend4ng Pvnggung Anak Perempuan

Sejak kebelakangan ini, aplikasi Tiktok dilihat menjadi viru$ dalam pelbagai kalangan masyarakat. Bukan sahaja membabitk.an kalangan selebriti, orang ramai juga sibuk memuat naik kandungan video kreatif yang ditawarkan di aplikasi tersebut.

Boleh dikatakan kebanyakkan pengguna Tik Tok terdiri dari semua peringkat umur seperti kanak-kanak dan remaja.

Secara tidak langsung, Tiktok adalah penyebab generasi remaja kini suka ‘bergele.k’. Buktinya, di laman s0sial seperti facebook dan Instagram kini dibanjiri dengan pelbagai jenis vide0 yang dimuat naik menggunakan aplikasi tersebut untuk dik0ngsi kepada umum.

VIDEO DI BAWAH SEKALI

Jadi tidak hairanlah kanak-kanak mudah mengikut apa yang mereka lihat di TikTok.

Baru-baru ini tul.ar video yang memaparkan seorang kanak-kanak perempuan yang sedang merak4m dirinya bergel3k untuk video di TikTok ketika ayahnya berjalan masuk ke dalam rumah.

Sebaik saja dia melihat aksi anaknya itu, lelaki itu terus menen.dang pvnggvng kanak-kanak perempuan itu sambil memarah!nya.

Tindak4n lelaki itu juga telah menerima pelbagai reak$i dari netizen di media s0sial. Rata-ratanya bersetuju bahawa ibu bapa seharusnya tegas dalam memastikan anak-anak tidak terjeb4k dalam budaya tidak berfaeda.h seperti TikTok.

Komen Netizen

For sure aku menyirap budak zaman sekarang

gara menari tktok kena s3pak

Kalau ada sesiapa yg rasa tindakan bapak tu salah baca ni :

gara menari tktok kena s3pak

VIDEO SILA KLIK SINI

Sumber : oh media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *