Luna Maya

“Kalau betul lbu saya rosakkan majlis, pergi buat report..” Anak makcik baju merah bersuara

Pastinya gambar dan juga video perkahwinan merupakan momen yang paling dinantikan buat mereka yang berkahwin kerana itu akan menjadi satu kenangan yang terindah bagi permulaan hidup baharu mereka.

Namun lain pula jadinya buat pasangan pengantin ini apabila hampir kesemua gambar dan video perkahwinan mereka ‘rosak’.

Buat Semula

“Selepas dua bulan, saya hubungi suami saya menangis cakap kat dia saya tak okay.

Saya sebenarnya taknak benda ni jadi dekat orang lain je. Saya berharap diorang minta maaf, lepastu benda tak terjadi pada sesiapa pun, cukuplah sampai saya je.”

Anak makcik baju merah bersuara

Seorang pengguna laman Twitter, @syaaabdullah memuat naik beberapa tangkap layar memaparkan komen Mummy Bunga yang kecewa apabila ibunya dituduh sebagai ‘perosak majlis’.

Menurut Mummy Bunga, tindakan Zarah menularkan isu berkenaan di TikTok seolah-olah memalukan ibunya sekali gus mahu mengambil tindakan undang-undang.

“Post gambar, aibkan orang kat social media ada akta ye. Kalau betul ibu saya rosakkan majlis dia, pergi buat report.

“Elok perangai? Ayat awak semuanya cantik-cantiknya ye pasal ibu saya. Tak apa awak, nanti tunggu report taw, thank you,” itu antara komen rawak ditinggalkan Mummy Bunga terhadap warganet.

Bagaimanapun, tinjauan di TikTok mendapati Zarah dipercayai sudah memadam video berkaitan isu berkenaan.

Sementara itu, Zarah dan suaminya Nazrin Ramli yang berkahwin pada Julai lalu berhasrat bagi membuat majlis yang sama pada masa akan datang tanpa kelibat makcik terbabit.

Apa komen korang kalau terjadi perkara macamni dekat korang?

Kredit: TikTok naimnezan | YouTube mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *