Luna Maya

Dimanakh lnte griti Kamv” Kalini Zarina Nekaad Mahu Samn Angg0ta P0Iis Wanlta

Pelakon, usahawan dan selebriti media sosial, Zarina Anj0ulie Lav0cah dipercayai bakal mengambil tinda.kan terhadap seorang angg0ta p0lis.

Tinda kan tersebut susulan insi den tahnan p0lis yang dikatakan telah membabitkan dirinya baru-baru ini.

“Alhamdulillah rep0rt p0lis dah buat kepada angg0ta p0lis wanita berkenaan.

“Selepas slasatan saya akan mengambil tinda kan menyamn angg0ta tersebut. Buat masa ini saya tidak akan dedh identitinya tetapi kalau sampai di mahk amah nanti orang akan tahu siapa,” katanya menerusi satu p0sting di Instagram.

Menurut Zarina atau lebih mesra disapa Anju lagi, dia juga akan berla wan habis-habisan berhubung isv tersebut.

“Dimanakah lnte griti kamu sebagai seorang angg0ta p0lis wanita? Saya bimbang adakah nanti orang lain akan kena senasib dengan saya juga?

“Saya takkan berdiam diri saya akan viraI kan habis habisan sampai saya dapat keadiIan yang saya deserve.

“Memandangkan angg0ta ni nak viraI nak glam0ur, saya akan kasi dia viraI dia idamkan,” katanya.

Terdahulu, media melap0rkan seorang selebriti wanita ditahn kerana dis yaki terbabit dengan penylahgu naan d4dah di sebuah rumah di Kampung Chalet, Nilai, semalam.

Ketva P0lis Daerah Nilai, Svperin tendan Mohd Fazley Ab Rahman berkata, wanita berusia 34 tahun itu ditahn angg0ta dari Ibu Pejabat P0lis Daerah (IP D) Nilai yang membuat srbuan di rumah berkenaan.

“Selebriti itu dibawa ke pejabat Nark0tik IP D Nilai bagi tujuan sarlngan awal air.kencing. Keputusan mendapati wanlta itu p0sitif dad4h jenis methamp .hetamine,” katanya dalam kenyataan di sini, hari ini.

Katanya, saspek diberi jaminan p0lis selepas selesai memberi keterangan.

Beliau berkata, k3s disi.asat mengikut Seksyen 15(1)(a) Akta Dad4h Berbah. aya 1952 yang membawa hukvman pnjara sehingga dua tahun atau den da maksimum RM5,000, atau kedua-duanya, jika sablt kesa Iahan.

Antara komen dari netizen

Deasy – Marah pulak dia, bila orang sebar aib dia,, dia yang pumpang2 aib orang sana sini tak sedar pulak,, ingatlah klw kita tutup aib orang, AIIah tutup aib kita rapat2,, tapi bila kita suka canang aib orang, aib kita akan terbuka juga.. Kita Manusia xada yang sempurna,jangan suka sangat nak jaja aib orang..

Arya – Oooo… Taik dadh rupanya kau ni… Kalau tak sebuk samn2 ni orang pun tak tahu…

Azrul – umpama pijak taik kucing p naik bas,sape nk ngaku

Rahidah – Siapa plk dia ni…nak persoalkan lntegriti p0lis tu…..dia sdri tak berlntegriti…bila post vide0 dia yg separuh b0gel…tak pe plk. Mencemarkan nama artis lain je.

Sumber : gem pak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *