Luna Maya

Bersentuhan Mesra Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin Shahida

Terbaharu, usahawan kontroversi, Aliff Syukri memaklumkan dia akan tetap melancarkan lagu terbaharunya yang berjudul Baby Sayang.

Meskipun sebelum ini mendapat tentangan hebat daripada pelbagai pihak, Aliff Syukri tidak akan mahu rugi.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Aliff di laman TikToknya, dia bersama Baby Shima kelihatan sedang bersanding di sebuah pelamin dengan memakai baju pengantin serba lengkap.

Ia dipercayai sebahagian daripada babak muzik video Baby sayang itu.

Rakaman Video Ada di Bawah Sekali

Berpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin Shahida

Berpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin Shahida

Ujar Aliff di ruangan kapsyen, segala kegelisahan yang dialami oleh rakyat Malaysia berkaitan lagu terbaharunya itu akan terjawab.

Ini apabila dia mengambil keputusan untuk melancarkan lagu tersebut pada hari ini, jam 12 tengah hari di saluran YouTube, Tv Terlajak Laris.

Keputusan yang dilakukan oleh usahawan yang berusia 35 tahun itu telah mencetuskan kemarahan ramai dan menyifatkan dia telah mempermainkan rakyat Malaysia dengan drama air matanya yang memohon maaf kepada umum berkaitan muzik videonya itu, sebelum ini.

Berpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin Shahida

Bukan itu sahaja, dalam babak muzik video yang dimuat naiknya itu terlihat jelas aksi mesra dia bersama Baby Shima di mana penyanyi dangdut sensasi itu seakan memeluk tubuh Aliff ketika berada di atas pelamin.

Berpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin Shahida

Berpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin Shahida

Susulan itu, rata-rata netizen menyelar tindakan dua selebriti tersebut yang tidak menjaga maruah serta batas masing-masing tambahan pula status Aliff sebagai seorang suami dan bapa kepada anak-anaknya.

Berpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin Shahida

“Allah Uji Saya Dapat Suami Seperti Ini”

Datin Nur Shahida memaklumkan dia redha atas ujian yang menimpa terhadap keluargnya.

Ia susulan muzik video terbaharu suaminya, Baby Sayang yang mendapat pelbagai reaksi negatif daripada umum.

Menerusi sebuah komen yang diberikan oleh salah seorang pengikutnya di instagram, individu tersebut memberi kata-kata semangat buat Shahida untuk terus kekal kuat atas dugaan yang dialaminya pada ketika ini.

Berpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin ShahidaBerpelukkan Di Atas Pelamin Tanpa Fikirkan Perasaan Isteri, Ini Kenyataan Sedih Datin Shahida

Susulan menerima pelbagai dugaan dapat suami seperti Alif, Datin Nur Shuhada ambil tindakan untuk redha, dan terima sahaja kehendak Ilahi.

Dalam masa yang sama, Datin Shuhada juga akan terus memberi dorongan dan nasihat supaya suaminya akan terus istiqamah untuk menjdai yang lebih baik.

Terdahulu, Aliff tampil memohon maaf secara terbuka di laman Instagramnya kepada umum terutama ahli keluarganya yang terpaksa menanggung malu kerana perbuatannya itu.

Malah, dia juga mengambil keputusan untuk mengundur diri dari dunia media sosial demi menjaga nama baik ibu tercinta, isteri dan anak-anaknya.

Tonton Video : SILA KLIK DI SINI

Sumber Omm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *