Luna Maya

“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” – Bekas isteri pakar saham

“Doakan rezeki haykal”, bekas isteri DDNK pohon doa semua untuk sebutan tuntutan nafkah anak.

Tidak mahu menunggu lama dan mahu terus menjaga kebajikan anak walau antara mereka sudah tiada hubungan suami isteri, Hasmawatie yang juga bekas isteri pakar saham Datuk Dr Nazri Khan memohon doa agar sebutan tuntutan nafkah anaknya bermula esok berjalan lancar.

“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham
Anak pasangan ini yang sudah meningkat remaja

“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham

“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham

“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham

Terbaru, Watie menulis ALLAH ITU ADA, mungkin dirinya sudah menyerahkan segala-galanya atas aturan Yang Maha Esa.

“Jutawan, tapi nafkah anak mampu RM5k, wajarkah?” - Bekas isteri pakar saham
Watie sudah memulakan proses tuntutan nafkah anaknya di saat bekas suami sedang bahagia berbulan madu

Tulisnya lagi, dikurniakan keluarga, saudara mara, sahabat handai dan jiran yang baik di sekeliling kita juga merupakan rezeki untuk kita dalam kehidupan.

Saya bersyukur semua jiran jiran saya yang saya kenali di Anjung Suasana dan Putra Hill Residency sangat la baik dan banyak bagi saya moral support melalui wasap dan fb mesej.

Tak terbalas semua budi baik mereka untuk kami. Semoga ikatan sirahturrahim yang dibina ini tetap utuh sampai akhir hayat.

Keluarga kecil ini sangat rapat dengan kami, banyak bantu saya dalam setiap ujian yang saya hadapi tahu duduk cerita saya.

Semoga Allah SWT merahmati kehidupan keluarga Abg Amir dan Kak Siti.

Memang sedih meninggalkan kejiranan yang sangat baik namun apakan daya sudah tertulis rezeki sekejap itu.

MW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *