Luna Maya

“Awak Sudah Menulis Nota BnuhDiri Untuk Kami..” Puteri Balqis Balas Semula Kenyataan AzharSulaiman

Susulan pendedahan pelakon Puteri Balqis, isu itu telah pun menjadi kes poIis dan bapanya telah pun ditahan semalam dan akan direman sehingga 12 September ini.

KENYATAAN BALAS PUTERI BALQIS KEPADA AZHAR SULAIMAN ADA DI BAWAH SEKALI

Ibu Balqis Akhirnya Bongkarkan Kenapa Nama Balqis Tiba² Digugurkan Untuk Projek Drama 14 EpisodIbu Balqis Akhirnya Bongkarkan Kenapa Nama Balqis Tiba² Digugurkan Untuk Projek Drama 14 EpisodIbu Balqis Akhirnya Bongkarkan Kenapa Nama Balqis Tiba² Digugurkan Untuk Projek Drama 14 Episod

Isnin lalu, remaja berusia 15 tahun itu telah pun membuat laporan poIis berhubung dakwaannya pernah dicabvI bapanya selepas mendedahkan perkara itu dalam satu temu bual di saluran YouTube.

Memetik laporan dari Boom!, Puteri Balqis, 15, dan ibunya, Norashikin Mohd Aziz telah dibawa berjumpa dengan pakar psikiatri di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur, pada Rabu.

Menurut sumber, aktres berumur 15 tahun itu dan ibunya dikehendaki bermalam di wad hospital berkenaan.

Selepas laporan polis dibuat atas nasihat peguam Aqish (Puteri Balqis) dan ibunya dibawa ke hospital untuk berjumpa pakar psikiatri.

Tujuannya adalah untuk membuktikan apa yang dikatakan oleh Aqish itu benar dan penderaan mental yang dialaminya juga benar-benar berlaku.

Kita pun tidak mahu orang menuduh dia meraih simpati atau mereka-reka cerita. Jadi, dia ke hospital bersama dengan polis.

Hasil laporan perubatan daripada pakar psikiatri, Puteri Balqis dan ibunya disahkan menghadapi gangguan stres pascatrauma atau Post-traumatic stress disorder (PTSD).

Pada Isnin, Puteri Balqis membuat laporan pada jam 10.25 malam susulan dakwaan bapanya gemar menonton filem lvcah, malah pernah melakukan perbuatan 0nani di hadapannya.

Sebelum ini, media melaporkan, bapa kepada Puteri Balqis membuat laporan di Balai Bandar Baharu, Kedah pada Ahad.

Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Wan Azlan Wan Mamat mengesahkan bapa Puteri Balqis sudah ditahan pada Rabu dan direman tujuh hari untuk siasatan lanjut.

Pelakon Azhar Sulaiman dikecam teruk selepas mengeluarkan kenyataan berhubung isu membabitkan aktres Puteri Balqis yang didakwa menjadi mangsa amang seksual bapanya.

Pandangan Azhar menarik perhatian Puteri Balqis untuk mempertahankan dirinya menerusi hantaran di Instagram Stories.

Kata aktres berumur 15 tahun itu, Azhar tidak memahami situasi dirinya yang berdepan pengalaman menjijikan pada usia mentah.

Uncle, saya sedang berjauhan dengan ibu saya waktu ini, dan saya seorang. Awak tahu betapa susah waktu itu?

Saya tak nampak apa yang uncle tulis ini sebagai rules. Saya lebih nampak ini emosi marah, geram, bengang.

Dalam pada itu, Puteri Balqis Azizi turut mengucapkan terima kasih kepada pelakon senior terbabit atas nasihat diberikan.

Pada Isnin, Puteri Balqis membuat laporan pada jam 10.25 malam susulan dakwaan bapanya gemar menonton filem lucah, malah pernah melakukan perbuatan onani di hadapannya.

Sebelum ini, media melaporkan, bapa kepada Puteri Balqis membuat laporan di Balai Bandar Baharu, Kedah pada Ahad.

Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Wan Azlan Wan Mamat mengesahkan bapa Puteri Balqis sudah ditahan pada Rabu dan direman tujuh hari untuk siasatan lanjut.

Sumber: Ohbulan, instagram @morosechild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *