Luna Maya

Aksi Wanita Melompat Keriangan Selepas Sah Cerai Tarik Perhatian, Tak Sangka lni Punca Kenapa Putus

Tidak ada rumah tangga yang terlepas daripada menerima ujian, namun begitu setiap ujian yang dilalui pasti ada jalan penyelesaiannya dan perceraian merupakan jalan terakhir andai mahligai yang dibina tidak mampu diselamatkan lagi.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tertanya-tanya apakah ujian yang menimpa wanita tersebut semasa dia mendirikan rumah tangga.

“Kebahagian tak semestinya perlu berkeluarga. Jika sengsara, lepaskan sahaja diri. Buat apa nak stresskan diri hingga ke tua.Hak untuk wanita bukan sekadar serve. Tapi perlu di love…” – Fadhli

“Hidup ini adalah tentang pilihan. Kahwin pilihan, cerai pun pilihan. Pada adik-adik yang belum kahwin, buat lah pilihan betul-betul sebelum pilih untuk berkahwin. Salah pilih pasangan, nak buat pilihan nak bercerai tu bukan mudah.” – Naziera

“Nak mintak cerai oleh perempuan bukan senang ye. Drag case pun dah sampai setahun dua., bertapa seksa nk go thru the prosiding. sekali dapat elok la melompat kauuuu.. yaaay” – Herniza

“syabas kpd isteri yg berani dn bgun menentang kezaliman rumahtangga..utk apa perkhawinan jika sering menjadi mangsa penderaan mental dn fizikal., hidup nih harus bertegas..bahagia dn derita itu pilihan…bertindak lah dgn bijaksana agar hidup sentiasa aman dn gembira tnpa menanggung gangguan emosi selamanya..” – Mazlina

“aku dlu xnangis..ex aku tanya “kenapa xnangis..”dlm hati aku bebasss sebebasnyaaa terlepas sengsara bertahun.dia tnya pula kenapa xnangis.tp xla melompat mcmni..cuma mmg rasa mcm mati hdup balik …dia pnya bahagia tu lain…melompat dlm hati…” – Aidon

Tonton Video : SILA KLIK DI SINI

Sumber: @riecheendah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *