Luna Maya

Akhirnya PihakAstro TampiI Mnjawap Luahan Netizen Yg Makin MeIuat Dgn Perangai Elly Mazlein

Pelakon dan hos, Elly Mazlein berkongsi kapsyen lucu di Instagram sebelum saingan minggu ketiga program Gegar V.aganza GV9 berlangsung, Ahad malam.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Menurut Elly yang mesra disapa Kak Lina, dia teruja apabila minggu ini terdapat banyak lagu genre d.angdut yang dinyanyikab para bintang yang bertanding.

Adoi malam ni kak Lina ada banyak lagu show. Lagu dangdut banyak dik. Siap semua lagu Kepom t.apau ikat tepi gantung kat dinding la dik

“Tak kan lah nak tengok saja bila dia orang menari, sabar jap. Sikit je lagi nak pulul 9pm ni. Chu oll dah bersedia ini malam?,” tulisnya.

Pelakon Kampung People itu juga turut berkongsi, kalau bukan o.ver, bukanlah Elly Mazlein.

“Tak tahu kenapa tapi kak lina kena slowdown sikitlah. Tenaga dia bagus tapi kadang a.nnoying,” ujar seorang wargamaya.

Akhirnya PihakAstro TampiI Mnjawap Luahan Netizen Yg Makin MeIuat Dgn Perangai Elly Mazlein

“Kak Lina, so far kita semua enjoy dengan energy dan gaya Kak Lina tapi harap jangan c.ross that fine line lah yang boleh membuatkan dari suka jadi m.eluat. Just saying,” tulis seorang wargamaya.

Dalam pada itu, pihak saluran Astro Ria turut memaklumkan apa yang dilakukan oleh Kak Lina selaku pengacara adalah secara s.pontan dan tidak dikawal.

Menurut Pengurus Saluran Astro Ria, Idlan Zahari, pihaknya akan mengambil kira dan mendengar setiap luahan daripada penonton.

Apa yang berlaku malam ni sebenarnya tidak dirancang. Ia s.pontan dan Kak Lina pun bawa tenaga konsert malam ni. Ada part dia menari keluar masuk tu co.mpletely tiada kawalan.

Kami ambil maklum setiap komen daripada penonton. Apa-apa pun ini adalah pertandingan dan kami akan pastikan ia tidak mengganggu peserta-peserta GV9.

Saya tahu ramai orang ada pendapat masing-masing dan kami juga akan beri nasihat pada Kak Lina juga. Harapnya minggu depan dengan tema kerohanian, semuanya lebih terkawal.

“Tapi dari pihak saluran sendiri, kami mahu seimbangkan antara nilai hiburan dan tidak mahu menjejaskan persembahan sesiapa,” jelasnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber: Astro/MH/achikdia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *