Luna Maya

VIDEO: Tular Rakaman Warga asing Brtmbuk trajang dengan Lelaki Tempatan Dalam Bas, Ini Punca sebenar..

“Kejadian berkenaan dipercayai berlaku di hadapan sebuah kilang di Kawasan Perindustrian Senai semasa pekerja kilang pulang dari bekerja.

“Perg4duhan melibatkan se0rang lelaki tempatan dan se0rang pekerja kilang warga Nepal…Lihat vide0 dibawah..kenapa orang awam tu teng0k je..tak ler4ikan..?

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

KULAI – P0lis sedang menyi4sat kejadian perg4duhan di dalam sebuah bas membabitkan se0rang pemandu bas kilang dengan seorang pekerja warga a.sing di Kawasan Perindustrian Senai, dekat sini.

Ketua P0lis Daerah Kulai, Superintendan T0k Beng Ye0w berkata, pihaknya mendapat tahu perg4duhan itu menerusi dua buah vide0 yang tul4r di media s0sial dan mendapat perhatian umum semalam.

“Kejadian berkenaan dipercayai berlaku di hadapan sebuah kilang di Kawasan Perindustrian Senai semasa pekerja kilang pulang dari bekerja.
“Perg4duhan melibatkan se0rang lelaki tempatan dan se0rang pekerja kilang warga Nepal.

“Ketika kejadian, pekerja asing itu sedang m4buk dan berlaku perse1isihan faham antaranya dengan pemandu bas kilang tersebut,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Semalam tular vide0 berdurasi satu minit 26 saat yang dik0ngsi 0leh pengguna laman s0sial yang menyaksikan perg4duhan melibatkan tiga individu berkenaan.

Pertelingk4han itu kemudiannya dil3raikan oleh tiga penga.wal kesela.matan kilang berhampiran bagi mengelakkan keadaan tidak diingini berlaku.
Beng Ye0w berkata, setakat ini, belum ada lap0ran p0lis yang diterima terhadap ke.s berkenaan yang kini tul4r.

 

LIHAT VIDEO DIBAWAH:

sumber: k ONLINE

PERHATIAN: Pihak Admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya. Anda Juga Boleh Membaca Artikel Menarik Di Bawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *