Luna Maya

Suami DiBantai dan Digergaji lstri Sndiri Kerana Malas Bekerja Akhirnya Meninggal Dunia

Tindakan melampau seorang wanita di Belgrade, Serbia yang didakwa membunuh suaminya dengan memotong buah z4kar menggunakan gergaji rantai (chain saw) sebelum memasaknya di dalam ketuhar mengundang padah selepas dia ditahan oleh pihak berkuasa.

Dalam pada itu, pasangan ini dipercayai telah bersama selama dua tahun dan punca insiden tersebut adalah sikap mangsa yang dikatakan malas untuk bekerja.

Bercerita lebih lanjut, penduduk tempatan menjelaskan pasangan ini kerap berpisah namun mereka akhirnya kembali bersama. Difahamkan, pasangan ini mengambil ubat bagi merawat masalah mental dan ada juga jiran yang mendakwa suspek turut menggunakan dadah.

Ketika polis sampai di tempat kejadian, mangsa berada dalam keadaan berlumuran darah dan wanita berkenaan telah pun ditahan berikutan didakwa membunuh suaminya sendiri.

“patut bagi upah kat bini dia ni sebab dah bantu kerajaan hapuskan manusia tak mendatangkan hasil..duduk rumah kemas rumah jaga anak tak pa gak ni keje berdengkur je menghabiskan beras” – Nuramira

“Penat menderita ..sekali bertindak memang power ..tahniah geng ..barai terus d kejekn…X de yg lain jadi mangsa nanti” – Yatimah

“Isteri kalau xsuka suami hantar je dia balik kt mak bapak dia,suami kamu tetap seorang anak,sedih tu parents dia” – Dayah

“Tu laa…malas lagi,kan dah kena bunuh, siap rebus haa, engkau je ku biarkan masih hidup lagi mau menyusahkan orang…balik kampung laa.” – Zulaikah

“Byk plk proses dia..bunuh lpstu cmpak je kt lombong..kan sng..biawak hidup xpe bunuh..” – Azlin

Sumber: Daily Star

Leave a Reply

Your email address will not be published.