Luna Maya

Tak Sempat Berhubungan Intim Dengan 2 LeIaki Serentak, lstri Dicekup Org Kampung, Mengaku Tak Ada Nafsu Pada Suami

Gambar cover sebagai hiasan sahaja. 

Mengekalkan keharmonian dalam rumah tangga bukanlah satu perkara yang mudah. Tidak mustahil sesuatu hubungan itu akan terlerai sekiranya tiada persefahaman dan kerjasama yang baik daripada kedua-dua pihak.

Itulah yang dilalui oleh seorang lelaki ini apabila mengetahui isteri tercinta dipercayai berlaku curang dibelakangnya. Lebih mengejutkan apabila wanita itu didakwa tergamak melakukan hubungan intim bersama dua lelaki sekaligus.

Hasil daripada soal siasat, mereka mengaku pernah menjalinkan hubungan intim dan wanita terbabit mendakwa dia nekad berlaku curang kerana sudah tidak mempunyai nafsu terhadap si suami.

Wanita itu kemudiannya turut mengakui bahawa telah menjalin hubungan sulit bersama PN selama 3,5 tahun. Hubungan itu berlaku sejak dari tahun 2016 dan mereka telah melakukan hubungan intim sebanyak 11 kali.

“Jate tino mano jago ikhtilat. Capur jate tino. Bergurau senda jate tino walaupun masing2 menikoh ado pasangan doh. Kalu dkt opis tu gak bertepuk tampar jate tino padahal masing2 menikoh doh. Jauhi zina. Permulaan zina tu dengan kemesraan . Jadi mesra tu keno jauh dulu hari lg. Barulah tidok terjerumus dalam zina.” – Nurul Adeline

“Takutlah azab Allah kerana ianya amat pedih.nafsu Allah bagi salurkanlah ke jln yg halal dengan suami..apa2 yg x kena bincang elok2 suami isteri jgn Cari jln haram bermaksiat..nk seronok tu sekejap saja Tak kekal kak tapi dosa tu sgt besar..ikut hati..mati .ikut nafsu ..binasa..” -Rohayah

“manusia ni kalau bertuhankan nafsu, rosak kehidupan. Macamanalah seorang wanita sampai jadi macam ni” -Yanti

Apa pendapat anda? Sila kongsikan di bahagian komen..

Kredit Ohbulan

Leave a Reply

Your email address will not be published.