Luna Maya

“Tak pelik pun, tengoklah pakaian kau macam mana” – Baby Shima terima msej Iucah dari leIaki sangap

Penyanyi Baby Shima, muat naik tangkap layar mesej gangguan s3ksual yang di hantar oleh seorang individu yang tidak bertanggungjawab di Instagram nya.

Lelaki ‘Sang4p’ Ajak Maln

Individu berkenaan dengan nama akaun hrhcrownprinceofalnaz itu menghantar mesej peribadi di Instagram Baby Shima dengan menyatakan hasratnya mahu menidvri penyanyi tersebut.

Selain menghantar mesej sedemikian, melihat nama akaun pemilik Instagram yang seakan nama akaun kerabat diraja J0hor ini boleh membuatkan orang ramai salah sangka dan keliru. Bukan itu saja, maklumat di biodata milik individu tersebut juga agak kontroversial.

Netizen Risau Dengan Nama Instagram Individu

Melihat perkongsian penyanyi tersebut, ada yang memberi komen dengan mengkritik perbuatan lelaki berkenaan dan ada juga yang memberi komen mengenai nama akaun media sosial individu tersebut.

“Laa ghisoo siaa nama IG dia”

“Len macam dia punya nama”

“Aiyoo teruknya perangai”

“Kau dah wajib kahwin dah ni hanaat hrhcrownprinceofalnaz”

“Tak yah layan lah Shima, abai kan je”

“Sangapman.. Macam-macam perangai manusia sekarang ni” komen mereka

Ada juga yang Salahkan Penampilan Baby Shima..

Ada juga warganet memberi komen dengan menyalahkan gaya pemakaian Baby Shima, yang mengundang individu seperti itu menghantar mesej sedemikian kepadanya.

“Kau tau sebab apa laki sangap dekat kau?? Sebab kau punya penampilan. Jadi jangan kau tanya kenapa ya. Jaga lah maruah tu. Nanti tak ada orang nak chat macam tu. Aku nasihat ja..”

“Baju yang di pakai harus cukup kain.. InsyaAllah”

“Laki ni tak salah siapa suruh seksi sangat”

“Jangan salah kan dia.. Cuba lah tengok cara pemakaian macam mana pula”

“Tak pelik pun kau kena kacau Shima… Tengok lah pemakaian kau macam mana..”

“Terlebih sangap ni kak report jer” komen mereka lagi

Sumber : mvrai & gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.