Luna Maya

Lakon balik watak dalam Pa’e, Shaheizy Sam pelik Bell Ngasri tak tua2- “Apa rahsia sebenar ehh…”

Tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas, itulah yang dapat dikatakan apabila bercakap tentang seorang pelakon yang sudah lama bergiat dengan lakonan tetapi kini lebih selesa menjadi pelawak.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Beliau yang dimaksudkan adalah Bell Ngasri, seorang pelakon serba boleh. Dulu sekitar tahun 90an, beliau memang terkenal lakonan sebagai pelajar yang nak4l dan selalu juga membawa watak antagonist.

Setelah 22 tahun berlalu, satu adegan telemovie lakonan bell yang telah dibuat kembali tetapi menjadi tanda tanya kerana bell masih lagi kelihatan sama walaupun adegan tersebut telah 22 tahun berlalu.

Lakonan balik watak pa’e dalam salah satu telemovie itu telah dilakonkan kembali tetapi ramai yang terkejut kerana bell masih seperti dulu dan tidak dimakan usia.

Ramai yang bertanyakan rahsia awek muda bell termasuklah Shaheizy Sam yang memang pelik dengan wajah awek muda bell ngashri itu. Memang sejak dulu dan sekarang bell tidak berubah dan sering nampak muda.

Komen Netizen:

Ramai yang bertanyakan rahsia awek muda bell termasuklah Shaheizy Sam yg mmg pelik dengan wajah awek muda bell ngashri itu. Memang sejak dulu dan sekarang bell tidak berubah dan sering nampak muda.

Untuk tonton video SILA KLIK SINI

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Ig shaheizysam via CatatanTerakhir

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *