Luna Maya

Ramai Pertik4i Atas Dasar Apa Caprice Dibenarkan Terb4ng Ke G4za

Kelmarin, personaliti media sosial, Caprice mengumumkan yang dia mendapat keben4ran pada saat-saat akh1r untuk masuk ke Kaherah, Mesir dan seterusnya ke G4za.

Menerusi kapsyennya, Caprice menulis: “Please doa for me Malaysia. Last minute Caprice dapat kebenaran untuk masuk ke Cairo-G4za. Cuma kita kena fly seorang malam ni.

Forgive me for any mistakes, halalkan makan, minum. Insya-Allah one day I’ll make you proud. Demi ummah, rakyat, negara,” tulisnya.

Video yang dimuat naik oleh Caprice kemudiannya dikongsi semula oleh OhMedia di Twitter. Namun, pelbagai reaksi diberikan oleh netizen. Kebanyakannya mempersoalkan bagaimana Caprice mendapat kebenaran untuk terbang ke G4za dan motif utamanya ke sana.

Ramai Pertik4i Atas Dasar Apa Caprice Dibenarkan Terb4ng Ke G4zaRamai Pertik4i Atas Dasar Apa Caprice Dibenarkan Terb4ng Ke G4zaRamai Pertik4i Atas Dasar Apa Caprice Dibenarkan Terb4ng Ke G4zaRamai Pertik4i Atas Dasar Apa Caprice Dibenarkan Terb4ng Ke G4zaRamai Pertik4i Atas Dasar Apa Caprice Dibenarkan Terb4ng Ke G4zaRamai Pertik4i Atas Dasar Apa Caprice Dibenarkan Terb4ng Ke G4za

Menerusi ulang ciapan yang dilakukan oleh pengguna Twitter dengan nama @WinterSoldier7h, dia berkata, banyak NGO tidak dibenarkan untuk merentas negeri tetapi selebriti diberi pelepasan untuk ke G4za.

Ramai Pertik4i Atas Dasar Apa Caprice Dibenarkan Terb4ng Ke G4za

Menerusi kemas kini terbaharu di Instagram, Caprice berkata, sebaik sahaja tiba di Mesir, dia terus bergegas ke Hospital Pal3stin untuk melawat seorang kanak-kanak yang memerlukan bantuan.

Almost 18 jam tak tidur, sampai Mesir terus ke Pal3stine Hospital untuk lawat seorang mak dari G4za dan anak dia who is on life support dan perlu a brand new mobile ventilator.

“Terima kasih kepada Embassy Malaysia Cairo dan Humanitarian Mission 4 Pal3stine for the supportDay one complete nak tidur sekejap,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Antara Komen Netizen

Orang malaysia ramai lagi sengsara…kejadahnya pergi sana…

tolong la selamat rakyat malaysia dulu… 

Bagus semoga berjaya disamping ITU Di Malaysia pun ramai terjejas sebab kehilangan kerja tiada makanan

Pihak Bulletin Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman social ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya.

Sumber: Oijom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *