Luna Maya

Dah tua tak pencen2, Norlia Ghani respon ditvduh ‘gedik’ oleh peIakon wanita

Pelakon veteran Norlia Ghani seolah-olah bengang apabila rakan selebriti dikatakan menuduh dirinya masih ‘gedik’ demi tawaran lakonan meskipun sudah lanjut usia.

Memetik laporan Harian Metro, namun pelakon berusia 73 tahun itu tidak mahu mendedahkan identiti pelakon wanita yang bertudung labuh itu selain tidak mahu memanjangkan isu.

“Saya anggap dia kurang ajar. Ibu bapa dia tak ajar hormatkan orang tua. Kita tua dan saya tak marah pun sebab umur sekarang sudah 73 tahun. Tapi dia kata, ‘gedik’ kenapa?

“Dah tak ada topik nak keluar, dia buat benda-benda macam ini. Biarkanlah sebab saya pun dah biasa. Sudah lebih 50 tahun saya berlakon dan macam-macam orang cakap saya,” katanya.

Bagaimanapun, pelakon filem Mami Jarum itu menyifatkan tawaran kerja adalah rezeki dan bersyukur sekali gus bersemangat kerana masih mampu lagi berlakon.

“Lainlah kalau cakap berdepan dengan kita, tahulah nasib dia. Kalau dia kata depan saya ‘gedik’, paling-paling penampar yang dia dapat,” tambahnya tidak mahu melayan isu tersebut.

Sumber:Ohmymedia, Harian Metro (Norhayati Nordin) , Instagram Norlia Ghani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *