Luna Maya

Mengantuk masa disolek, pengantin dipersoal kenapa tidur lewat Rupanya lni sbenarnya yg berlaku

Menjelang hari bersejarah, bakal raja sehari pastinya sibuk melakukan pelbagai persiapan sehingga tidak cukup masa untuk mendapatkan rehat secukupnya.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Lagi-lagi bagi pengantin perempuan, mereka perlu bangun seawal pagi bagi sesi solekan sekali gus mengambil masa beberapa jam untuk menghasilkan wajah yang berseri-seri oleh jurumekap.

Situasi seperti itu dialami sendiri oleh seorang wanita dikenali sebagai Natasha ini apabila memuat naik satu video di aplikasi TikTok memaparkan dia sedang disolek ketika hari pernikahannya.

Lebih mengundang perhatian apabila video tersebut kelihatan dirinya memejamkan mata dipercayai dalam keadaan mengantuk kerana hanya sempat tidur selama sejam sebelum bangun pukul 6 pagi.

“Tidur pukul 5 pagi, bangun pukul 6 pagi terus siap untuk mekap nikah. Sampai tengah hari dah out untuk bersanding,” tulisnya dalam video berkenaan.

Rakaman berdurasi 13 saat menerima lebih 600,000 tontonan serta komen warganet dimana rata-rata mempersoalkan waktu tidurnya yang lewat selain berkongsi pengalaman masing-masing.

Bagaimanapun Natasha menjelaskan, dia terpaksa berbuat demikian kerana perlu membaiki dekorasi pelaminnya pemilik butik tidak dapat dihubungi atas faktor tertentu.

Namun begitu, difahamkan Natasha sekadar ‘throwback’ video berkenaan kerana dipercayai sudah memiliki seorang cahaya mata bernama Haider yang kini berusia empat bulan.

Sumber: TikTok @mamahaider

Leave a Reply

Your email address will not be published.