Luna Maya

Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”

Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”

Baru-baru ini hangat diperkatakan video memaparkan usahawan sensasi, Liana Rosli atau Kak KM memuat naik video menyusukan anaknya di sebuah restoran.

RAKAMAN VIDEO KAK KM SEKOLAHKAN NETIZEN ADA DI BAWAH SEKALI

Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”

Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”

Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”

Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”

“Bukan kita tak tegur, dah banyak kali buat teguran tapi dia suka dengan gaya hidup macam itu.

Maka biarlah, tanggungjawab kita dah selesai dan kita dah sampaikan,” ujarnya.

     

Sebenarnya kita pakai je nursing cover, selepas itu bila kita nak buat video kita cabut,” katanya.

Dalam pada itu, Kak KM turut berpesan kepada netizen supaya tidak perlu menjaga tepi kain orang lain dan apa yang berlaku itu antara dirinya dengan Tuhan.

“Bagi saya suka hati akulah, kau adik beradik aku ke nak sound-sound aku? Kau tengok buat apa. Itu jawapannya.

“Itu antara saya dengan Tuhan lah, yang korang tu jaga bahagian korang. Jangan ambil kerja Tuhan nak jatuhkan bala dekat orang. Takut kau yang dapat bala,” katanya.

Menjawab tentang video menari di hadapan sekumpulan lelaki dipercayai kawan-kawan suaminya pula, Kak KM berkata kesemua lelaki itu adalah dalam kalangan ahli keluarga.

“Mereka semua itu adalah adik-beradik saya dan juga suami. Kami memang sporting kalau mahu buat video cabaran seperti yang popular di media sosial.

Kami memang terbuka dan tidak fikir perkara yang tidak senonoh,” katanya.

Dalam pada itu, Kak KM berkata dia tidak kisah rorang mengata dirinya namun meminta supaya netizen tidak bercakap buruk tentang ibu dan ahli keluarganya.

“Kalay saya baca setiap komen di media sosial, rasanya dah masuk ICU sebab sakit hati dengan semua kecaman.

Sebagai seorang usahawan, ini adalah cara saya menggunakan platform media sosial sebagai medium pemasaran.

“Biarlah apa orang nak kata tentang diri saya, tetapi jangan sentuh ibu dan adik beradik saya. Itu memang boleh buat saya marah,” katanya.

Tonton Video:

Sumber Rk, Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published.