Luna Maya

Gara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn Netizen

Baru-baru ini menerusi Instagram, angkasawan negara, Dr. Sheikh Muszaphar ada memuat naik satu entri berkongsikan tips untuk meyakinkan isterinya untuk menambah cahaya mata yang ramai.

Dr Muszaphar berkata beliau sukakan keluarga yang besar dan mahu mengembangkan lagi keluarganya jika diberi rezeki.

Berkongsikan tips buat lelaki di luar sana yang ingin meyakinkan isteri yang masih ragu-ragu untuk menambah zuriat, Dr Muszaphar berkata anak yang ramai dapat menjaga ibu bapa dan tidak kesunyian apabila tua nanti.

Bagaimanapun, di Twitter ada segelintir netizen tidak bersetuju dengan tips diberikan serta merasakan suami sepatutnya menghormati keputusan isteri jika tidak mahu melahirkan cahaya mata lagi.

Malah, ada yang mengkritik dengan mendakwa anak-anak bukan insurans buat hari tua ibu bapa dan mereka tidak minta dilahirkan untuk berhutang budi.

Gara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn NetizenGara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn NetizenGara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn NetizenGara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn NetizenGara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn NetizenGara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn NetizenGara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn NetizenGara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn NetizenGara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn NetizenGara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn NetizenGara² Kongsi Tips Untuk Menambah Lagi Anak, Dr Muszaphar Teruk Kena Hentam dgn Netizen

Namun, ada yang mempertahankan angkasawan itu dengan mengatakan setiap orang berbeza daripada kemampuan mereka dan jika mampu tiada salahnya jika mahukan cahaya mata lagi.

Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina telah mendirikan rumah tangga pada 10 Oktober 2010 dan telah dikurniakan enam orang cahaya mata.

Iaitu Sophea Isabella, Sophea Natasha, kembar lelaki, Sheikh Adam dan Sheikh Noah, serta sepasang kembar, Eusoff dan Emilia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *