Luna Maya

lsteri sering kena buIi dgn fitnah oleh adik dan mak, tp lepas bersalin dia berubah jd sgt panas baran

#Foto sekadar hiasan. Salam min hide kan profile, saya pendekkan cerita saya saje la. Saya kahwin dengan isteri baru 3 tahun, masa bercinta keluarga saya suka isteri saya tapi bila dah berkawin terutama mak saya dia berubah jadi tak suka isteri saya sebab saya bagi sepenuh kasih sayang saya dekat isteri saya lagi – lagi masa dia tengah mengandung anak sulung kami.

Dug4an yang men1mpa bini saya ialah mak saya tak bagi bini saya ikot saya beraya, dia suruh saya balik sorang – sorang tinggalkan bini tengah mengandung.

bila isteri saya datang rumah tengok mak saya, mak saya tak nak masak kira buat dia macam isteri tu orang luar, adik saya lagi lah dia jadi batu api sampaikan saya dah isteri nyaris nak bercerai.

Yang lagi dasyat bini saya cakap kat mak saya lagi sekali cuba pecah beIahkan rumahtangga dia, isteri saya nak tanam mak saya hidup – hidup sampaikan pasu rumah ada 11 biji habis bini saya pecahkan dengan tukuI.

Sekarang mak dengan adik saya tr4uma dengan isteri saya sampai takut nak call saya lagi, nak s0und isteri saya memang dah tak ada lagi. Baru saya sedar yang keluarga saya memang nak pisahkan saya dengan isteri.

Apa yang isteri saya cakap semua betul tapi nak menyesal tak guna sebab isteri saya dah tak percayakan saya lagi sampai sekarang.. Hari tu saya tipu isteri saya cakap saya kerja tapi tak saya keluar jumpa kawan lama saya perempuan.

Kira bekas kekasih saya la, isteri dapat tau, balik rumah min dia tengking saya, jadi saya pun geram nak pukuI tapi dia dengan pantas pergi hentak kepala saya dengan kayu hoki, badan saya bengk4k – bengk4k kena pukuI dengan dia.

Sampaikan kawan – kawan tempat kerja tak berani bawak saya keluar tak kira ke mana min. Isteri saya tu cantik, rajin, makan pakai tak pernah dia lupa tapi dia cuma jadi garang gitu lepas dia bersalin. Isteri saya ni dia tak suka bercampur orang, duduk diam kat umah masak jaga anak, jaga mak dia.

Dia tak akan ser4ng orang tanpa sebab dan mungkin dia pend4m selama ni sebab anak dalam perut takut jadi apa – apa.

Saya ni min garang tapi dengan isteri saya jadi takut sekarang ni, takut dia menggan4s, saya tak nak ceraikn isteri saya sebab dia baik sangat – sangat, susah senang dia ada dengan saya.

Sekarang saya nak mintak pendapat macam mana nak baikkan keluarga saya dengan isteri saya ni sedangkan dorang takut nak jumpa isteri saya atas alasan takut isteri saya ni bertindak di luar jangkaan. Terima kasih semua.

Apa pendapat anda? Sila kongsikan di bahagian komen.

Sumber : mediaciteheboh

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya. Anda Juga Boleh Membaca Artikel Menarik Di Bawah

Leave a Reply

Your email address will not be published.