Luna Maya

lbu muda ‘kejam’! Bnvh 5 anak kandung seIepas tengok gambar suami dgn wanita lain

lbu muda 'kejam'! Bnvh 5 anak kandung seIepas tengok gambar suami dgn wanita lain

Sekadar gambar hiasan

Di Solingen, Germany seorang wanita berusia 28 tahun, dikenakan hukuman penjara seumur hidup selepas didakwa membunuh lima anaknya sejurus melihat gambar suaminya dengan wanita lain.

lbu muda 'kejam'! Bnvh 5 anak kandung seIepas tengok gambar suami dgn wanita lain

Sejurus melakukan perbuatan terkutuk itu, wanita ini dipercayai membalut tubuh badan mangsa menggunakan tuala dan meletakkan mangsa di atas katil.

Mujurlah anak sulungnya berusia 11 tahun, terselamat berikutan tiada di rumah ketika kejadian itu berlaku.

lbu muda 'kejam'! Bnvh 5 anak kandung seIepas tengok gambar suami dgn wanita lain

Ketika prosiding berlangsung di mahkamah, suspek mendakwa rumahnya telah diceroboh oleh individu yang tidak dikenali dan individu tersebut dikatakan menggari, memaksanya menaip mesej kepada suaminya sebelum membunuh anak-anaknya.

Pihak mahkamah telah mendengar lebih 40 saksi sepanjang 20 hari perbicaraan dan suspek didapati bersalah.

“suami xbertanggungjawab mcm tu better tggalkan ja buat apa nak siksa anak yg xberdosa. Dalam hidup ni kuasa memilih ttp ada n ada hak utk bahagia so cri kebahagian dgn cra sendiri bersama org lain” – Anisah

“Agaknye penat jaga anak 5,6 orang.laki buat x tau kalo kat rumah.main betina lain kat luar..bini 24 jam penat kat rumah..burnout, penat.macam2 boleh jadi” – Yohanna

Apa pendapat anda? Sila kongsikan di bahagian komen.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya. Anda Juga Boleh Membaca Artikel Menarik Di Bawah

Sumber: Mirror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *