Luna Maya

Gara² Bercerai Usia Muda, KepaIa Wanita Diseret Metua Berebutkan Anak Drpd Bekas Suami

Apabila berlaku perpisahan dalam rumah tangga, anak sering menjadi mangsa akibat masalah ibu bapa. Belum lagi jika ada campur tangan ahli keluarga, si ibu pasti cuba bagi mendapatkan hak penjagaan zuriat tercinta.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Bagi seorang ibu yang dikenali sebagai Aedinna Izzatie, dia bersyukur akhirnya menjalani kehidupan bersama anak perempuannya Aleesa Izzatiey dipercayai selepas melalui pelbagai konflik dengan bekas suaminya.

Video tersebut turut memaparkan beberapa keping foto wanita terbabit bersama anaknya yang berusia dua tahun itu yang kini bahagia tanpa kasih sayang seorang suami.

Meninjau ke ruangan komen, video itu meraih 1.6 juta tontonan dan lebih 3,000 komen dalam kalangan warganet yang rata-rata meluahkan rasa bengang melihat aksi kasar si ibu mentua seolah-olah tanpa belas kasihan.

Selain itu, warganet juga tidak lupa memberikan kata-kata semangat kepada Izzatie agar terus tabah dan kuat apabila menghadapi sebarang situasi terutama dalam membesarkan anaknya.

Bagaimanapun, Izzatie tidak berkongsi cerita lanjut berhubung kronologi peleraian perkahwinannya namun sudah pasti dia bersyukur akhirnya anak dikandung berada di bawah jagaannya.

Tonton Video:

Sumber: Ohmymedia, TikTok @izzatieeyyyyyyy_

Leave a Reply

Your email address will not be published.