Luna Maya

Suami sayu “Jgn tinggaIkan kami sayang..” lbu muda meninggaI dunia slps meIahirkan bayi kmbar tiga

Innalillahi wa inna ilaihi rojiun….Ibu Muda Meninggl Dalam Keadaan Tersenyum Selepas Lahirkan bayi Kembar 3.

Suami sayu

Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor Sayu: Meninggal Dunia Ketika Mencari Nafkah Utk KeIuarga, PenjuaI Aiskrim Kaku Di Atas Motor

 

Pastinya Kasih sayang se0rang ibu sampai ke syurga. Kegembiraan se0rang ibu melahirkan anak dan pastinya mempunyai impian untuk membesarkan anak-anaknya tidak kesampaian apabila meninggl dunia selepas melahirkan bayi kembar tiga.

Tidak berapa lama kemudian, ibu bayi ini ᴍᴇɴɢʜᴇᴍʙᴜꜱᴋᴀɴ ɴᴀꜰᴀꜱ ᴛᴇʀᴀᴋʜɪʀ dan lebih menakjubkan “perginya” dalam keadaan tersenyum…”Jangan Tinggalkan kami sayang”, luahan ꜱᴇʙᴀᴋ suami kepada isterinya

Suami sayu

Lebih ᴍᴇɴʏᴀʏᴀᴛ ʜᴀᴛɪ, saat ketiga-tiga puterinya diletakkan berhampiran wajahnya sebelum ᴅɪᴋᴀꜰᴀɴᴋᴀɴ, wajah mungil kecil yang belum mengerti erti dunia itu seakan diam.

Sementara dalam video berkenaan, jelas kelihatan sang suami dalam ᴋᴇꜱᴇᴅɪʜᴀɴ dengan pemergian isteri tercinta.

Dalam pada itu, warga net turut menyampaikan ucapan ᴛᴀᴋᴢɪᴀʜ dan berd0a sem0ga arwah ditempatkan di kalangan 0rang beriman.

Sem0ga husnul kh0timah dan ada memaklumkan, inilah perjuangan se0rang ibu, ɴʏᴀᴡᴀ jadi ᴛᴀʀᴜʜᴀɴ untuk melahirkan anak-anaknya.

Dalam kejadian di Medan, Ind0nesia dua hari lalu, ia menjadi berita vir.al bagi masyarakat di negara tersebut.

Sumber : Tribun Ceribon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *