Luna Maya

Lagi Sebulan Nak Kahwin, Bakal lstri Kntoi Check ln Dgn Rakan, Lelaki Buntu Nak Putus Atau Tidak

Setiap pasangan yang bercinta sudah pasti mengimpikan perhubungan mereka berkekalan hingga ke jinjang pelamin.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Namun, ada juga pasangan yang ‘terkandas’ dan terpaksa melupakan hasrat berkenaan berikutan beberapa faktor.

Apa yang lebih menyakitkan apabila mendapat tahu pasangan yang kita sayang dan percaya check-in dengan orang lain.

Semua bukti dah kumpul tapi aku masih sayang dia dan dalam masa yang sama aku benci. Aku masih tak boleh nak bezakan antara benci dan cinta.

Hal ini kerana dia masih menyayangi wanita terbabit walaupun terpaksa ‘menelan’ segala perit yang dilihat depan matanya sendiri.

Dalam pada itu, pemuda terbabit meminta pendapat daripada pengikutnya sama ada dia perlu mengundur diri atau meneruskan hubungan mereka.

Semua bukti ni akan aku jadikan memori yang sangat menyakitkan. Awal-awal aku tak boleh masuk sebab receptionist tak bagi sebab berkaitan dengan privasi dan keselesaan pelanggan.

Tapi lepas aku tunjukkan semua bukti yang lengkap, aku dapat kad akses pintunya dan masa tu staf hotel teman aku untuk buka pintu biliknya. Aku terkejut nampak mereka tengah… sakit sangat ya Allah.

Antara Reaksi Netizen:

“Aq rasa pompuan ni lawa…sbb klau x lawa msti awal da kena kick..da la x lawa….buat perangai….cuba klau lawa…fikir sjuta kali nak putus….sbb aq ad kwn cenggini…awek dia buat bnyak hal…sbb lawa..hot…dia snggup butakan mata dgn hrapan pompuan ni berubah..tp tu la..mkin galak dia buat prgai..huntonglah jd org lawa….” – Zara

“ptot ko trma kasih kt mber ko tu..mber ko hnya jaln tugas tok check tunang ko.bkn ke kwn ko tu keja kilang bhgian QC..dia nk check tkot ade mslh lain ngn tunang ko.klu upah org pn mkn kos tu” – Al Pacino

Tonton Video Penuh : SILA KLIK DI SINI

Sumber Ohbulan

Leave a Reply

Your email address will not be published.