Luna Maya

Video: Lagi Kes Brgaduh Ttg Laki, remaja ditampar kuat disbabkan tak smpan rahsia berm4ksiat dgn lelaki

Masalah dalam kalangan remaja ketika ini biasanya mudah tersebar menerusi media sosial.

Pelbagai kesiIapan yang dilakukan oleh mereka menjadi bahan bualan netizen kerana dirakam dan dimuat naik ke media sosial untuk meraih viewers.

Terdahulu tular video budak perempuan lingkungan 12 tahun memvkul rakan sebaya di tangga disebabkan “abang angkat” dan telah mnjdi kes polis.

VIDEO DITAMPAR ADA DI BAWAH SEKALI

Hal tersebut menjadi tuIar apabila ada yang meninggalkan komen dan membuat rakaman skrin di telefon bimbit masing-masing.

Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam

Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam

Pangkat Adik Long Kawasan ni

Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam

Kecik² dah panas baran. Lain macham

Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam

Satu kawasan memang terkenal budak ni

Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam

Difahamkan, mngsa yang dibeIasah telah membuat lap0ran poIis dan pengguna Twitter itu juga telah menyertakan sekali saIinan tersebut.

Menerusi ‘rep0rt’ polis berkenaan, kes pergadvhan didkwa atas aIasan berebut abang angkat.

Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam.
Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam

Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam

Dalam thread yang dibuat di Twitter itu juga, didapati mngsa mengalami kecederaan dan telah dibawa ke unit kecemasan untuk mendapatkan rawatan.

Rebut Abg Angkat, Remaja Prmpuan Mengalam

Selepas video tersebut tuIar, seorang remaja yang dipercayai menjadi ‘ketua’ dalam membantai remaja lain itu telah tampil menjelaskan keadaan.

Menurutnya, kejadian tersebut berpvnca daripada ftnah-menftnah dan bukan sebab ‘jantan’ seperti yang didakwa.

Namun begitu dia mengaku memukul remaja itu kerana berasa marah

Sehvbungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata wrganet telah meninggalkan k0men diruangan Twitter @4shrf dengan pelbagai maklum baIas.

Ramai yang mengecam tindakan gadis berbaju kuning itu yang berIagak seperti taiko dengan memvkul rakan sebaya sesuka hati.

Dan menasihati mereka semua supaya tidak melakukan hal-hal kurang bijak itu lagi di kemudian hari.

Hari ini pula telah tular lagi rakaman seorang remaja ditampar dengan kuat

Menerusi satu perk0ngsian yang tular di Twitter milik seorang pengguna dikenali sebagai @nanashitt dia telah memuat naik rakaman video seorang remaja perempuan ditampar oleh rakannya akibat masuk campur dalam urusan hubungannya dengan lelaki.

Mengikut perbualan dalam video tersebut, ramaja yg ditampar cakap “suka hati aku lah, apa kena mengena dengan kau”

Dan perempuan berbaju putih terus menampar kuat terhadanya dan bercakap “tu lah kau, kau lain kali jangan eh mulut”

Video berdurasi 8 saat itu telah tular di twitter dengan jumlah tontonan sebanyak 127k tontonan dan di instagram berita.tak.rilek dengan jumlah tontonan sebanyak 20k

Antara komen netizen

Risau pula aku tengok perempuan sekarang

Memang musim budak flat bergaduh ke?

hari tu kes budak baju kuning. ni kelabu pula

bila la sekolah nak buka bahaya betul

perbuatan berzina dilaknat

walau bagaimana pun dipercayai perempuan yg ditampar itu membuat-buat cerita tak betul pada kakak yg menampar.

Sampai sekarang masih tidak tahu bagaimana pengakhiran kejadian ini dan tiada siapa yang dapat jumpa akaun sosial media empunya diri

Tonton Video 

Sumber nana & berita.tak.rilek

Apa pendapat anda? Sila kongsikan di bahagian komen.

Pihak Bulletin Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman social ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.