Luna Maya

Pernah Tular Jual Kentut Dlm Balang, Wanita lni Dimasukkan Ke Hospital Sebab Kentut BerIebihan

Sebelum ini, seorang wanita di Washington, Amerika Syarikat mampu menjana pendapatan lumayan dengan hanya menjual kentutnya yang dimasukkan ke dalam balang.

Wanita yang dikenali sebagai Stephanie Matto dipercayai memperoleh hampir AS$50,000 (anggaran RM213,016) dalam tempoh seminggu hasil jualan ‘kentutnya’ itu.

Namun begitu, bekas bintang realiti televisyen itu telah dikejarkan ke hospital akibat kentut terlalu banyak.

Saya rasa sukar bernafas dan setiap kali saya cuba untuk bernafas, saya rasa hati saya macam kena cubit.

Susulan daripada itu, wanita berkenaan dinasihatkan agar mengubah dietnya serta perlu mengambil ubat tahan angin bagi merawat penyakitnya itu.

Kini, dia juga dikatakan sudah berhenti daripada menjual kentut demi kesihatannya.

“Aku rasa kalau la beliau control pengeluaran kentut beliau mungkin takkan timbul masalah macam ni. Ni tak, mungkin disebabkan rasa tamak, beliau gelap mata lalu cuba menghasilkan kentut sebanyak mungkin. Sepatutnya beliau buat kentut limited edition, boleh main harga.” – Saiful

“Buat bisnes jual kentut, dapat untung, bayar bil hospital sebab kentut. Dari kentut dia dtg, kepada kentut jua dia kembali” -Faizal

“Aduiiihhhh..rugi laaaaa buang je kentut…… hari2 pulak Tu….ckp dgn dia …boleh X nk pos kentut ke u.s Sana…sebb org Asia lg hebat baunya….mcm2 flevour ada…durian ada petai ada telur ada..jering.kerdas.belacan….kot boleh runding mana2 pihak berkaitan.” -Azran

Sumber : Daily Mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.