Luna Maya

Video: “Terpaksa angkut Iori” Jambangan duit grgasi hadiah hari jadi Ayah buat ramai kagum

Rata-rata pengguna laman Instagram teruja melihat jambangan duit bersaiz ‘gerg4si’ hadiah dari seorang wanita untuk bapanya sempena hari jadi lelaki itu.

Menerusi perkongsian wanita yang dikenali sebagai Shraedy itu, hadiah istimewa tersebut mengambil masa kira-kira dua minggu untuk disiapkan.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Video:

Lebih menarik, jambangan duit gerg4si itu terp4ksa diangkut menggunakan lori oleh pihak penghantar bagi mengelakkan ia ros4k sebelum diserahkan kepada bapa wanita itu.

Shraedy berkata, hadiah tersebut adalah sebagai membalas jasa bapanya yang telah bersusah payah membesarkan dia dan adik beradiknya selama ini.

“Selamat hari jadi untuk bapaku, terima kasih kerana membesarkan kami lima beradik selama ini. Walaupun orang Indonesia tapi bapa kuat, kuat cari rezeki yang halal datang ke Malaysia, meskipun waktu sekolah ramai yang hin4 anak pendatang.

“Terima kasih didik kami adik-beradik kami dengan baik walaupun banyak dvgaan keluargaku lalui diuji dengan pencer4ian, tetap bersyukur masih ada lagi ibu bapa yang masih hidup di dunia ini.

“Harap sangat sempat bahagiakan bapa dan sementara bapa masih hidup ini, hendak balas segala jasa baik selama ini. Kawan-kawan tolong doakan bapa Shraedy sentiasa sihat,” tulisnya di Instagram.

Susulan perkongsian itu, rata-rata pengguna te.ruja melihat jambangan duit gerg4si itu serta memuji tindakan wanita itu yang berusaha membahagiakan bapanya.

Pada masa sama, mereka turut mendoakan agar bapa wanita itu sentiasa sihat dan dalam lindungan Allah SWT.

Komen Netizen:

Tonton Video SILA KLIK SINI

Sumber : instagram Shraedy & media malaysia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *