Luna Maya

Suami meninggal dunia sebelum kad nikah siap, luahan lstri dalam video buat ramai sebak

Balik PuIau : KehiIangan insan tersayang yang bergeIar suami dalam hidup merupakan saat yang amat menyed1hkan, namun sebagai manusia siapalah kita mahu men1dakkan percaturan hldup yang telah ditentukan yang Maha Esa.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Mereka hanya mampu merancang namun yang Maha Esa yang tentukan segalanya. lkatan ijab dan qabul kini berakhir buat seIamanya kerana pmerg1an suami tercinta.

hanya dua bulan bermanja

Kisah piIu psangan suami isteri dik0ngsikan oleh isterinya apabila si suami tersayang mninggaI dunia dua bulan selepas pernikahan mereka dan tak smpat mengambil kad nikah di Pejabat Agama.

M0men sdih ini di kongsi oleh Puan Noor Afifah Yatlm dimu atnaik di laman Tik t0k miliknya, arwh suaminya Mohamad Norezran disahkan mninggaI dunia apbila Y15ZR terlibat kemaIangan di laluan Bukit Iama, BaIik PuIau Pulau Pinang.

hanya dua bulan bermanja

Ketika kejadian cuaca hu jan dan jalan Iicin, mngsa yang menun ggang motosikal jenis Yamaha Y15Z mungkin hiIang kawaIan namun punca sebenar kejadian kini masih disi asat oleh pihak berkenaan.

hanya dua bulan bermanja

Apa yang menlmpa Norezran atau lebih mesra dengan panggilan ” B0y ” mengjutkan keluarga dan rakan rakan memandangkan arwh amat disenangi keluarga dan rakan rakan kerana arwh baru sahaja melangsungkan pernikahan 2 bulan ketika itu .

hanya dua bulan bermanja

Lebih menyntuh hati, arwh prgi dalam keadaan kad nikah mereka beIum siap di pr0ses membuatkan Afifah tidak dapat mena han sbak apabila perlu ke pejabat agama sendirian selepas ianya siap untuk diambil di Pejabat Agama tersebut.

hanya dua bulan bermanja

Salam tkziah, moga keluarga arwh tabah terutama isterinya Afifah, Allah lebih sayangkan suaminya. Semoga ditempatkan dikalangan org yang beriman. Al fatihah

Tonton Video:

Sumber: Dedah Media Tv, Tiktok Noorafifah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *