Luna Maya

“Orang matang tk ungklt cerita lama..” ramai dkwa bkas isteri buka cerita lepas, Akhirnya Fizo omar dedah sesuatu

Sejak semalam, kecoh di media sosial usahawan Mawar Karim seakan memberi bayangan mengenai kehidupannya sebelum ini yang banyak menanggung keluarga sewaktu berstatus isteri pada suatu ketika dahulu.

RAKAMAN PENUH ADA DI BAWAH SEKALI

“Rezeki Allah ni datang dari pelbagai bentuk, difitnah pun adalah salah satu rezeki.rezeki ujian yg akan memberikan kekuatan,” ujarnya dalam satu hantaran di laman Instagram.

Dalam pada itu juga, Fizo turut meluahkan rasa syukur dengan kebahagiaan dan kesihatan yang dikurniakan oleh Allah kepadanya dan berharap ketenangan diberikan kepada orang ramai.

“Syukur Alhamdulillah rezeki kebahagiaan dan kesihatan dari Allah.semoga Allah berikan ketenangan buat semua,” katanya lagi.

Ambil yang positif dan jangan layan fitnah.

Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen menitipkan pesanan buat Fizo Omar akan sentiasa berfikiran positif dengan keadaan yang sedang berlaku dan elakkan daripada terus melayan perkara yang tidak mendatangkan faedah.

“Just positive abang joe. orang matang dia natural tak sibok ungkit cerita lama..move on lebih tenang dng life sekarang”

“Kita betul-betul di zaman fitnah abam. My humble advice is sabar, jalan teak. Kalau ada g cuit tu, sesungguhnya ia ujian. Keep it up. You are doing great.”

“Kisah yang telah berlalu… diungkitkan apa tujuan…..Banyak problem zaman ini…apa salahnya kongsi-kongsi pendapatan…kalau isteri kita ikhlas memberi tiada salahnya…kekayaan untuk siapa lagi…bukankah untuk kesenangan semua ahli keluarga… kalau semata untuk diri sendiri baik duduk seorang diri dgn timbunan duit.. duduk sorang-sorang…tak payah kahwin…belanja sorang-sorang…duit yang banyak itu kalau tidak diberikan kepada ahli keluarga hendak beri siapa lagi…untuk perbelanjaan diri sendiri berapa la sangat…. bukankah begitu…” – Tokman

“Bukan ungkit.. wanita penuh dengan kelukaan.. dia yg terluka.. dua juga nk kena bangkit sendiri.. tu cara dia meluah.. klau serba serbi cukup.. dia xkan meluah semua ni.. hnya mendoakan..” – Saidatul

Semoga terus bahagia di sisi keluarga. Bukan itu sahaja, ramai yang mendoakan agar Fizo dan keluarga sentiasa diberikan kekuatan serta kesabaran dalam menghadapi dugaan dan berharap agar segala urusannya dipermudahkan kelak.

Sumber OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *