Luna Maya

“lstri dijemput ilahi selepas sebulan ditidurkan” – Salam takziah buat suami dan anak

Sebulan yang Iepas seorang suami bernama mohd zulkifli mohdisa ada berk0ngsi kisah isterinya yang s.arat hamiI terpksa ditldurkan seIepas berjaya mengeIuarkan bay1 kedua mereka.

Isterinya Siti Faiqah yang hamiI 31 minggu terpksa dibe.dah kerana p0sitif c0vld 19. Demi menyeIamatkan bay1 dalam kndungan, d0ktor terpksa mengeIuarkan bay1 nya terlebih dahulu.

Boleh dikatakan setiap hari suami serta keluarga dan kenalannya berk0ngsi keadaan terkini isteri dan mem0hon orang ramai agar terus berd0a supaya isterinya kmbali sdar dari k0ma.

Namun semakin hari keadaan diri dan 0ksigen isterinya semakin mnurun dan tldak menunjukkan perkmbangan yang p0sitif.

Terkini, setelah sebulan ditldurkan, pada 6 September 2021 isterinya dijmput IIahi, sesungguhnya Allah lebih sayangkan isterinya. Arwh meninggaIkan suami serta dua orang anak yang masih kecil. Si b0ngsu baru sahaja berumur sebulan.

Suaminya Mohd Zulkifli Mohdisa memaklumkan bahawa isteri kesayangannya telah dijmput IIahi tepat jam 1.36petang tadi.

 

Berakhlr sudah perjua.nganmu duhai ibu. Prginya setelah sebulan bertrung nywa. Moga suaminya k.uat dan tbah dan semoga syahld buatmu Siti Faiqah Sulaiman. Al fatihah.

Jenazah dalam perjalanan untuk dibawa pulang…. dimandikan dirumah…dan dkebumikan di felda bukit cerakah… alhambulillah….kami boleh uruskan semua

Sumber: mohd zulkifli mohdisa via dbongkar.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *