Luna Maya

Ye Ye ingatkan Awek, Sekali Rupɑnya LeIaki.. Dua Warga BngIadesh Nyaris Pᴇʀᴋᴏꜱᴀ Mɑk Nyɑh

SEORANG remaja lelaki berperwatakan wanita (Mak Nyah) ᴄᴇᴅᴇʀᴀ ᴅɪꜱᴀᴍᴜɴ dua lelaki warga BangIadesh dalam kejadian di Kampung Gambut, Punggai, Pengerang, 13 Ogos 2020.

Ketua Polis Daerah Kota Tinggi, Superintendan Hussin Zamora, berkata dalam kejadian kira-kira jam 5 petang itu, mngsa berusia 17 tahun dikatakan keluar dengan sspek yang dikenali melalui aplikasi sembang sosial MiChat atas kerelaan sendiri.

Katanya, mngsa dikatakan menemani sspek berusia 30-an itu untuk membeli barang keperluan di sebuah pasar raya di Bandar Penawar.

Bagaimanapun mngsa ᴅɪꜱᴀᴍᴜɴ di tepi jalan Kampung Gambut menyebabkan kervgian lebih RM200 termasuk wang tunai dan telefon bimbit.

Mngsa turut mengalami ᴋᴄᴇᴅᴇʀᴀᴀɴ di tangan kiri dan kaki kanan akibat dipvkvl sspek,” katanya dalam kenyataan media hari ini.

Katanya, kes itu turut tular di media sosial yang memaparkan gambar mngsa yang dikatakan dicvlik dan cvbaan r0g0I.

Polis menafikan kejadian tvlar itu dan siasatan mendapati mngsa adalah seorang lelaki berperwatakan wanita dan mengenali sspek menerusi aplikasi MiChat.

Polis sedang mengesan svspek dan meminta orang ramai yang mempunyai maklumat berkaitan kes berkenaan menghubungi Pegawai Penyiasat, Inspektor Mohd Shukor Ismail di nombor 011-10823779,” katanya kes disiasat mengikut Sksyen 394 Kanvn Kesksaan.

Sumber : Harian Metro via KL Viral

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Terima kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *