Luna Maya

Video: “Yes sebulan RM10,000” – Anak Vlda minta duit bakaI bapa tiri, baru setuju lbu kahwin dgn Iqbal

Anak lelaki kepada taikun kosmetik, Datuk Seri Vida (DSV) iaitu Kacak tampil memberikan reaksi berhubung khabar angin mengenai ibunya yang mahu berkahwin dengan seorang pemuda, Ahmad Iqbal Zulkefli.

Berbeza dengan kakaknya Cik B, Kacak atau nama sebenarnya Muhammad Eric Zaquan menyatakan dia bersetuju jika ibunya mahu menamatkan zaman janda tidak lama lagi.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Anak Vida minta duit bakaI bapa tiri, baru setuju lbu kahwin –

Bagaimanapun, remaja berusia 14 tahun itu berpendapat tidak mudah untuk bersetuju dengan gerangan individu yang bakal menjadi bapa tirinya.

Menerusi perkongsian video di aplikasi TikTok, Kacak juga sempat berseloroh bahawa dia memerlukan sejumlah wang daripada bakal bapa tiri sekiranya mana-mana individu mahu berkahwin dengan ibunya.

Anak Vida minta duit bakaI bapa tiri, baru setuju lbu kahwin –

“First of all, saya nak cakap yang kalau mama nak kahwin i’m just gonna agree with it. But not gonna agree macam tu je la kan. No, you have to give me some.. you know.. (aksi terima duit)
“If he wants my mom, then give me some (duit). Yes money, yes talk. No money, no talk. It’s like it.  Give me some.
“I will agree with everything, don’t worry. I’m not being a gold digger (pisau cukur) ke apa, you know how money works,” guraunya.

Anak Vida minta duit bakaI bapa tiri, baru setuju lbu kahwin –

Video berdurasi hampir seminit itu menerima 24,000 tontonan dan dihujani pelbagai reaksi netizen yang rata-rata terhibur dengan reaksi serta gelagat Kacak terhadap bakal bapa baru.

Anak Vida minta duit bakaI bapa tiri, baru setuju lbu kahwin –

Anak Vida minta duit bakaI bapa tiri, baru setuju lbu kahwin –

Anak Vida minta duit bakaI bapa tiri, baru setuju lbu kahwin –

Terdahulu, Vida tau nama sebenarnya Hasmiza Othman berhasrat mahu bernikah dengan bekas pembantu peribadinya itu dan merancang bagi mengadakan majlis gilang-gemilang pada Disember akan datang.

Untuk Tonton Video SILA KLIK SINI

Sumber: OhMyMedia, TikTok @d_masiv

Apa pendapat anda? Sila kongsikan di bahagian komen.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya. Anda Juga Boleh Membaca Artikel Menarik Di Bawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *