Luna Maya

AImy Nadia dipuji sempoi, sederhana – “Datin tapi pakai t-shirt & selipar je”

Video percutian aktor Datuk Fizz Fairuz dan keluarga ke Taman Tema Air Sunway Lagoon, Subang Jaya di Selangor baru-baru ini menarik perhatian ramai di laman Instagram.

RAKAMAN VIDEO TERSEBUT ADA DI AKHIR ARTIKEL

Bagaimanapun, warganet lebih tertumpu kepada gaya dan penampilan isterinya iaitu Datin Almy Nadia yang dikatakan cukup santai dan bersahaja.

Menerusi satu video dikongsi, Almy yang juga aktres dilihat mengenakan t-shirt putih, berseluar palazo dan memakai sandal yang mungkin memudahkan pergerakannya apatah lagi mempunyai anak kecil.

Jika diperhatikan pada ruangan komen, ramai memuji pasangan tersebut menjalani kehidupan dengan penuh sederhana dan merendah diri walaupun bergelar Datuk dan Datin.

Tidak kurang terdapat segelintir netizen berbual tentang perubahan fizikal Almy, namun mengagumi kesetiaan suaminya yang menerima baik buruk di samping anak-anak mereka.

Selain itu, ada juga individu memberikan pendapat bahawa aktres yang pernah popular dengan drama Dunia Baru itu pasti kelihatan lebih menawan sekiranya menjaga bentuk badan.

Namun begitu, mereka menyifatkan kasih sayang dan persefahaman dalam hubungan rumah tangga adalah lebih penting berbanding memandang dari luaran pasangan.

Fizz dan Almy berkahwin pada 26 April 2014 dan dikurniakan empat cahaya mata perempuan iaitu Afrina Arianna, 6, Afrina Aurora, 5, Afrina Ayra, 4, dan Afrina Aisyah yang baru berusia dua bulan.

AImy Nadia dipuji sempoi, sederhana – “Datin tapi pakai t-shirt & selipar je”

Tonton Video :

 

 

Sumber: Instagram Fizz Fairuz & Almy Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published.